- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
1 defaya mı mahsus? hahhusahdjk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kanka bı defa olması onemlı degıl ki1 defaya mı mahsus? hahhusahdjk
reis, yarın artış var desenekanka bı defa olması onemlı degıl ki
millet tl zarar ediyor diye dolar alıyordu sımdı tlde kalanlar buna katılamayacaksa dolar alacak

20/12/2021 tarihinde mevduatı olanlar dıyorBozduranlar yarın geri alıp bankaya yatırmak icin döviz bürolarına akin mi edecekler yani.
ne demek oluyor yani? illahi önce baska yerden mi bozma zorundasin?Adam yarın dovizciden alacak gidecek bankaya bozduracak haşırt makas farkından direkt zarar yazacak![]()
Yastık altını kapsamıyor ki o zaman bu. Neyse bir sey yazmayalım ikameti silivriye aldırmanın anlamı yok.20/12/2021 tarihinde mevduatı olanlar dıyor
hakkında baya bilgi kirliliği olan, ekonominin kitabını yazanların (!) yeni icadı.Yastık altını kapsamıyor ki o zaman bu. Neyse bir sey yazmayalım ikameti silivriye aldırmanın anlamı yok.
hiçbir şekilde islami değil bu durum.islami yönde uygun şekilde olacakmış günah değil
içim rahatladı teşekkür ederim reis yakında ben allahım derler
Aman neyse ne bosver bu saatte bunu arastiracak kafam kalmadi. Yarın netlesir.hakkında baya bilgi kirliliği olan, ekonominin kitabını yazanların (!) yeni icadı.
benim anladığım şu; öğlen saatlerinde hazine'nin yaptığı açıklama aynen geçerliliğini koruyor. yani yarın bankaya gidip kur korumalı tl mevduatı açabilirsiniz. biraz önce merkez bankası'nın yaptığı açıklama ise döviz hesabı olanlara bu mevduata geçme hakkı tanıyor bunun için de 20 aralık tarihinde döviz hesabı bulunmasını şart koşuyor. ve kar ödemesinden sadece bir kere yararlanılabiliyor. sanırım insanlar bu iki açıklamayı birbiriyle karıştırdığı için sadece 20 aralık'ta dövizi olanlar yararlanıyor şeklinde bir bilgi kirliliği çıktı ortaya.
açıklamayı iki ayrı kurum, iki ayrı saatte yaptığı için de tabii kafalar ciddi ölçüde karışmış vaziyette. benim çıkardığım sonuç bu ama bambaşka bir şey de olabilir. sonuçta akp'nin olduğu yerde net bir şey bekleyemiyor insan. herifler millete, 1 ay önce 8 lirayken şimdi 13 lira olan dolar kurunu halay çektirerek kutlattılar. bunlardan her şey beklenir.
ekside yazmıs biri