GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
11 mio degil.
Resmi rakam 1.4mio

Evet hartzIV düsersen bok yoluna girmis olursun ama orda bile kirana felan yardim ediyorlar iste (kac kisisiniz, qm basi ne kadar ödüyorlar felan).
Şuan asgari ücret 10 civarında galiba orda hakısın evet.

Scholz 12€‘ya çıkaracak, 9 milyon kişi ondan yararlanacak demek istedim.

Çünkü şuanki asgari ücret çok düsük ondan zaten iş veren çalışan bulamıyor o paralara. Full time çalışıp birde hartz4 almak zorunda kaliyorsun (Aufstockung) tam bir rezalet yani.

Şuan asgari ücret 10 civarında galiba orda hakısın evet.

Scholz 12€‘ya çıkaracak, 9 milyon kişi ondan yararlanacak demek istedim.

Çünkü şuanki asgari ücret çok düsük ondan zaten iş veren çalışan bulamıyor o paralara. Full time çalışıp birde hartz4 almak zorunda kaliyorsun (Aufstockung) tam bir rezalet yani.
Yeni hükümet o konuda baya iyi basladi zaten.
Hele Lindner reyiz ile Boku cikmaz isin zaten.
Tek korkum scholzun yine birseyler cevirmesi olacak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bakan bunu yalanlıyor, arka kapıdan da satmadık diyor.

Bilemiyorum bu işte bir iş var, böyle konuda direkt aleni yalan söylemek intihardır normal şartlarda.

Bu maniplasyon ilerde yargıya taşınır bence

Ama ona gelene kadar o kadar çok şey varki yargılanacak

Bu maniplasyon ilerde yargıya taşınır bence

Ama ona gelene kadar o kadar çok şey varki yargılanacak

O gece 20 milyar dolar satıldığına ben inanmıyorum ama daha doğrusu mantıksal olarak doğru gelmiyor. Kim karşıladı o 20 milyar doları o saatlerde? Pek gerçekçi durmuyor. Tek elden satış da çok net belli olur.

O gece 20 milyar dolar satıldığına ben inanmıyorum ama daha doğrusu mantıksal olarak doğru gelmiyor. Kim karşıladı o 20 milyar doları o saatlerde? Pek gerçekçi durmuyor. Tek elden satış da çok net belli olur.
O gece ben de makasa falan aldırmadan 15 tl den çıktım sabah 12 tl den geri aldım. Bence o geceden sonra yaşananlar çok daha vahim. Önce 14 Tl'yi savundular sonra 13 şimdi de 12 yi savunuyolar. Graifkler o kadar açık ki.. testere dişi gibi. Ocak'ın 2. haftasına kadar bunu sürdürebilirler, noel tatili bitip yabancı fon yöneticileri bilgisayarı açınca piyasa derinleşecek. Bu sığ piyasa sattığın dolarla tutarsın o zaman sattığının misli misli fazlasını satman lazım. Ayrıca 3 Ocak enflasyon rakamı ve 20 Ocal ppk çok önemli. Ocak sonu dövizin yolu belli olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt