GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabah sabah deli oldum yahu. Ülkede fakirlik edebiyatı yapılıyor bildiğin. Yok simit yeriz, yarım ekmek yeriz. O cicili bicili süslü jiplerine binip artislik kesmeleri yok mu...

Ortada kıtlık yok. Fakirlik var. Alım gücü düşük. Komşunu gözeteceğinize, muhtacın hakkını daha çok arayacağınıza yalakalık peşindeler. Bu ülkede çocuklarını ısıtamadı, doyuramadı diye intiharı çıkış gören, sahip çıkılsın diye, onlar kurtulsun diye canını feda eden ana var, oğluna harçlık koyamayıp maça bile götürüp mutlu edemeyen baba var, sınavı kazanmasına rağmen işini icra edemeyip ekmek parası için hiç bilmediği güvensiz ortamda çalışıp canından olan genç kardeşimiz var... Böyle tonlarca şey sayabiliriz! Hiçbir şey olmasa bile bu insanların ahı bırakmasın peşinizi. Keşke utanmanız olsaydı ya da tükürülecek bir yüzünüz!

Böyle giderse kabine toplantısına kadar günlük %4-5 artış olacak gibi.. Kasayı doldurduktan sonra o gün yine reisin direktifi ile 2 gün boyunca %20-30 düşüş olursa şaşırmam..

13.30-14.80 arasına kadar düzeltme normal, üstüne çıkarsa kötü. Müdahaleden bağımsız bu rakamlar görülmeli bence.
reis bu koduğumun dolarını ne zaman stabil göreceğiz. seçim olmadan zor gibi ama adamlar yapmadı diyelim, haziran 2023e kadar böyle mi olacak yani. vallahi yıldım yav, tam anlaşıyoruz dolar düşüyor adam almaktan vazgeçiyor dolar uçuyor adam almaktan vazgeçiyor. son 2 ayda küfür masterı oldum

Bu sacma sistem degismedigi surece piyasalar pek duzelmez. Bu sistemle birlikte gucler ayriligi, liyakat, adalet, ve guven ortami tesis edilmeli.

Bugunlerde ozellikle bu sisteme evet diyen ünlüler kesimini dinlemek isterdim, iyi mi böyle diye sormak isterdim

Bu sacma sistem degismedigi surece piyasalar pek duzelmez. Bu sistemle birlikte gucler ayriligi, liyakat, adalet, ve guven ortami tesis edilmeli.

Bugunlerde ozellikle bu sisteme evet diyen ünlüler kesimini dinlemek isterdim, iyi mi böyle diye sormak isterdim
iyi tabi, sen kötü mü diyeceklerini sanıyorsun. hepsi dolara yattı bekliyor, servetlerine servet kattılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt