Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.469
- 91.489
- 5.093
Dolar olsam bu herifi gördüğümde 50 liraya çıkarım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TLleri toplayip dolar mı alacaklar
Zararı biz öderiz nasıl olsaBankalar kendi riskini almaya başlayacak, bunu yapmaları demek kur korumalı mevduatta bankadan para çıkmayacağını öngörmek anlamına geliyor, oradaki faizi de klasik TL mevduatlarına kaydıracaklar.
götüm götüm hergün uçuyor dolar resmen12 kırıldı 14 ü görürmüyüz sence yoksa bi müdahale daha gelirmi kısa sürede @Keramettin TANRIVERDİ
13.30-14.80 arasına kadar düzeltme normal, üstüne çıkarsa kötü. Müdahaleden bağımsız bu rakamlar görülmeli bence.12 kırıldı 14 ü görürmüyüz sence yoksa bi müdahale daha gelirmi kısa sürede @Keramettin TANRIVERDİ
reis bu koduğumun dolarını ne zaman stabil göreceğiz. seçim olmadan zor gibi ama adamlar yapmadı diyelim, haziran 2023e kadar böyle mi olacak yani. vallahi yıldım yav, tam anlaşıyoruz dolar düşüyor adam almaktan vazgeçiyor dolar uçuyor adam almaktan vazgeçiyor. son 2 ayda küfür masterı oldum13.30-14.80 arasına kadar düzeltme normal, üstüne çıkarsa kötü. Müdahaleden bağımsız bu rakamlar görülmeli bence.
10 küsüre düşürüp 15i gördürürlerse daha 2 haftada yaptıkları bundan farksız olacak13.30-14.80 arasına kadar düzeltme normal, üstüne çıkarsa kötü. Müdahaleden bağımsız bu rakamlar görülmeli bence.
iyi tabi, sen kötü mü diyeceklerini sanıyorsun. hepsi dolara yattı bekliyor, servetlerine servet kattılarBu sacma sistem degismedigi surece piyasalar pek duzelmez. Bu sistemle birlikte gucler ayriligi, liyakat, adalet, ve guven ortami tesis edilmeli.
Bugunlerde ozellikle bu sisteme evet diyen ünlüler kesimini dinlemek isterdim, iyi mi böyle diye sormak isterdim