GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar istanbul anadolu yakasında olup elektrik faturası gelen var mı ?

Ekim: 178 TL
Kasım: 180 TL
Aralık: 168 TL

Ocak: 304 TL

son 4 ayin elektrik faturası bu sekilde benim, her ay ayni kw’i harciyorum ortalama. Bu ay 2 kata yakin artti fatura

Bana da 190 falan geliyordu..Geçiş ayı olduğu için 100 lira falan ekstradan geliyordu geçen yıl.. Sadece 1 hafta iş yerinde soba yaktım.. Bu yılki sonuç..

Ekli dosyalar

• D37116D9-6663-4C4A-B83C-467256B496A3.webp
    D37116D9-6663-4C4A-B83C-467256B496A3.webp
    59,4 KB · Görüntüleme: 42
Nebati'nin gözlerindeki 'dolar' ışıltısı ve yanardönerliği havai fişekten hallice.

Aralik faturalarini ocaktaki zama gore hesapliyolarmis farkeden olmaz yada basvuran olmazsa geciririz diye

Gidin basvurun dilekce yazin

Bana da 190 falan geliyordu..Geçiş ayı olduğu için 100 lira falan ekstradan geliyordu geçen yıl.. Sadece 1 hafta iş yerinde soba yaktım.. Bu yılki sonuç..

Aralik faturalarini ocaktaki zama gore hesapliyolarmis farkeden olmaz yada basvuran olmazsa geciririz diye

Gidin basvurun dilekce yazin

Kadıköy'de oturuyorum ben AYESAŞ dağıtım yapıyor - mesela onlar aralık ortasında ek fautra kesitler son ödemesi aralık sonu olmak üzere.
Apt. Yöneticisiyim birde ortak alan + asansör faturasındaki beklenti aidatlara +50 - 60 TL olarak yansıyor neredeyse henüz daha kesinleştirmedim fatura gelmedi.

Sormamın nedeni faturanın formatı falan değişmiş dediler - şu katsayı hesabını merak ettim epey. Doğalgaz %25 gibiydi ama faturalarda 180-200 gibi ödeyenlere 400+ falan gelmiş binada kasımdan beri kombiden petekler aktif falan.

Suya da HAZİNE PAYI diye vergi gibi giydirme yapmışlar...Ulan nebati...

22 ye 17

1 porsiyon kuzu ( yanında ikram pilav vs hariç ) 57 lira 1 porsiyon et yemeği de 47

arb2MwV_700b.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt