- 21 Ocak 2010
- 72.794
- 51.225
- 5.003
Doc, nereye gittin, ne zaman gittin yav. Hayırlı olsun, adına sevindim.
Dxb
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doc, nereye gittin, ne zaman gittin yav. Hayırlı olsun, adına sevindim.
Ekim: 178 TL
Kasım: 180 TL
Aralık: 168 TL
Ocak: 304 TL
son 4 ayin elektrik faturası bu sekilde benim, her ay ayni kw’i harciyorum ortalama. Bu ay 2 kata yakin artti fatura
Bana da 190 falan geliyordu..Geçiş ayı olduğu için 100 lira falan ekstradan geliyordu geçen yıl.. Sadece 1 hafta iş yerinde soba yaktım.. Bu yılki sonuç..
imalat mı yapıyonDükkana yaklaşık 10k geldi
Tşkler erdoğan a.ş.
Bizi imal ediyorlar. Soğuk hava deposu dolaplar klimalar vs çok çekiyo elektrik yapçak bişi yok fena zam koydum yemeklereimalat mı yapıyon
kıymalı pide ve lahmacun kaç para?Bizi imal ediyorlar. Soğuk hava deposu dolaplar klimalar vs çok çekiyo elektrik yapçak bişi yok fena zam koydum yemeklere
22 ye 17kıymalı pide ve lahmacun kaç para?
Bana da 190 falan geliyordu..Geçiş ayı olduğu için 100 lira falan ekstradan geliyordu geçen yıl.. Sadece 1 hafta iş yerinde soba yaktım.. Bu yılki sonuç..
Aralik faturalarini ocaktaki zama gore hesapliyolarmis farkeden olmaz yada basvuran olmazsa geciririz diye
Gidin basvurun dilekce yazin
çüş! adam mı silkiyon?22 ye 17
1 porsiyon kuzu ( yanında ikram pilav vs hariç ) 57 lira 1 porsiyon et yemeği de 47
Gülümsemesi ile cepleri dolup taşıyor sankiNebati'nin gözlerindeki 'dolar' ışıltısı ve yanardönerliği havai fişekten hallice.
Ucuz yerlerden yerken 5 kez düşün sana tavsiyeçüş! adam mı silkiyon?
Gülümsemesi ile cepleri dolup taşıyor sanki![]()
22 ye 17
1 porsiyon kuzu ( yanında ikram pilav vs hariç ) 57 lira 1 porsiyon et yemeği de 47
Lahmacu ve pide tercihim dışarıdaUcuz yerlerden yerken 5 kez düşün sana tavsiye
Hile çok döner restorancılıkta
Elbet güleriz biz de Çiğdem. Behzat diyebilirsin bu aradaKasanın kendisi adamlar. Onlar gülmeyecek de biz mi güleceğiz, Behzat kardeşim.![]()