battıkBenzine 2 lira, motorine 1 lira zam gelecek, hazır olun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
battıkBenzine 2 lira, motorine 1 lira zam gelecek, hazır olun.
Cem uzanın 2021 yılı tahmini tutmuştu. Şimdi yine bi tahminde bulunmuş ve umarım öyle bişey olmazSizce yıl sonu dolar kuru ne durumda olur? FED'den 3 kere faiz artışı geleceğini öngörürsek bizi facia senaryosu bekliyor olabilir mi? Zira FED hiçbir şey yapmadan bile bizim para değer kaybediyor, bir de bir şey yaptığında olacakları düşünmek çok korkunç.
25-30 dedi. Bence imkansız değil, Ocak'da dolar 7'yken bugünleri hayal edebilir miydik? Umarım yaşanmaz ama güvenmek de zor.Cem uzanın 2021 yılı tahmini tutmuştu. Şimdi yine bi tahminde bulunmuş ve umarım öyle bişey olmaz
Artık bu zam raporlarına vazelini de eklesek diyorum o da petrol ürünü sayılırBenzine 2 lira, motorine 1 lira zam gelecek, hazır olun.
deliğin sahibi alsın pompa için bizim ihtiyacımız yok derlerse şaşırmam.Artık bu zam raporlarına vazelini de eklesek diyorum o da petrol ürünü sayılır![]()
Cem uzanın 2021 yılı tahmini tutmuştu. Şimdi yine bi tahminde bulunmuş ve umarım öyle bişey olmaz
Haha dün ben de kırmızı mercimek aldım kasada şok yaşadım. 2.5 kg mercimege 78 mi ne verdim.Bir paket kırmızı mercimek aldım. 30 TL anasını satayım....
2000tl ortalamanormal bi restoranda 4 kisilik yemek kac tutar
2000tl ortalama
☆☆☆☆