GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İzmir ve çevresinde oturan ve elektrik hizmetini Gediz Elektrik'ten alan renkdaşlara duyuru.
Online kurumsal İnternet adresine kayıt olduktan sonra daha önceki yıllarda aboneliği olup sonlandiran ve/veya aktif olarak aboneliği devam eden üyeler 'Güvence Bedeli' adı altında kesilen bakiyeleri iade alabilir.
bunu biraz daha detaylandırırmısınız,gedizin kolay kolay iade verecegini sanmam ben

mevcut aboneler başvuru yapmak için ne yapmalı ,herkes faydalanamıyordur bence bundan

Haha dün ben de kırmızı mercimek aldım kasada şok yaşadım. 2.5 kg mercimege 78 mi ne verdim.
akıl alacak gibi değil yav. Alasını yetiştirmişiz , tohumun ihraç etmişiz , şimdi dönüp ithal halde alıyoruz. komedi resmen.

o değilde çay yanına 1 -2 bişey dursun dersin alırsın . Yok abi en basit abur cubur kafası bile 10-15TL den aşağıya gelmiyor ve zaten neredye tüm o reyon ürünlerinin gramajı düştükçe düşmüş. Mesela Ballı cornflakes alırdım arada canım çekerdi tatlı niyetinede yerdim bazen.. eskiden 500 gr paketlerde 6 -7 TL idi . 200 gr paket 16 TL şu an mesela . Fişe bakınca ne alırsan al tek haneli hiç bir şey yok dökümde. her şey 10 TL + . 1 demet pazı bile 10 tl yav.

normal bi restoranda 4 kisilik yemek kac tutar
bence en standart bir restoranda fast food olmayan kişi başı en ucuz 70-100 TL arası çıkar ekstradan ortaya bir şey olmaz ise. Ortaya arasıcak / alkollü içecek ve et işin içine girerse ama 150-200 arasını görür minimum diye düşünüyorum. 4 - 5 aydır dışardan bir şey yemedim ama (dışarıda da yemedim)

bence en standart bir restoranda fast food olmayan kişi başı en ucuz 70-100 TL arası çıkar ekstradan ortaya bir şey olmaz ise. Ortaya arasıcak / alkollü içecek ve et işin içine girerse ama 150-200 arasını görür minimum diye düşünüyorum. 4 - 5 aydır dışardan bir şey yemedim ama (dışarıda da yemedim)
Baslangic ana yemek tatli alkollu icecek ve bahsisi de dusunursek daha fazlaya gelir

☆☆☆☆

bunu biraz daha detaylandırırmısınız,gedizin kolay kolay iade verecegini sanmam ben

mevcut aboneler başvuru yapmak için ne yapmalı ,herkes faydalanamıyordur bence bundan

Halim bey sözkonusu durumu bizzat ben yaşadığım için paylaştım. Aslında durum gayet açık, belli ki bir vatandaş zamaninda bu konuda ilişkin dava açmış ve kazanmış. Gediz'de bu bakiyeleri ödemek zorunda kalmış. Ben şahsen dün itibarıyla paramı PTT şubesinden aldım. Yapmanız gereken +90 850 575 0002 nolu wsapp hattından Tesisat numarinizi yazarak başvuru yapmak. Kendileri zaten size oradan çok kısa zamanda geri dönüş sağlıyor ve bildirdiğine IBAN numarasına para yatırıyor.

Dışarıda yiyorsan ucuz bir şey yeme. Kesinlikle hile vardır. Çok duydum ve gördüm dana eti diye ne etleri satanı. Lokantacıyım aklın hayalin şaşar dönen hilelere. Anlayamazsın bile tadından

berkelerin restoranda çay ikram etmiyorlardır adam başı 10 TL geçiriyorlardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt