GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_3648.webp

Mevcut iktidarın doktorlara karşı bitmek bilmeyen bir nefreti var.

Kamuda çalışan hekimlerin yerinde olsam süresiz iş bırakırdım dünyanın hiçbir yerinde böyle bir orantısız maaş dağılımı yoktur.

İki meslek grubunun emeklilikte aldıkları maaşları size söylesem oldukça şaşırdınız kaç kat fark olduğunu varın hesap edin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu kredi kartında biriken world puan cart curt her neyse işte nasıl kullanılıyor yav? 100 küsür lira birikmiş ama nasıl kullanılır bilmiyorum

Ekli dosyayı görüntüle 155615

Mevcut iktidarın doktorlara karşı bitmek bilmeyen bir nefreti var.

Kamuda çalışan hekimlerin yerinde olsam süresiz iş bırakırdım dünyanın hiçbir yerinde böyle bir orantısız maaş dağılımı yoktur.

İki meslek grubunun emeklilikte aldıkları maaşları size söylesem oldukça şaşırdınız kaç kat fark olduğunu varın hesap edin

1 gün grev yapmayan tonla insan oldu, süresizde direkt vatan haini veya kurşunla vurulma durumu yaşanabilir.

Şu ukrayna savaşı çıkmasaydı doların 9-10 tl arası olacağı duyumunu almıştım 3-4 kişiden, hepsi üst seviyelerde iş yapan insanlar. Seçime hazırlanacak diyorlardı, acaba ne yapıp da düşüreceklerdi diye merak etmeden duramıyorum. Savaş bizim adımıza daha hayırlı olmuş olabilir

Turkiyede devlet benzin/mazot vs de KDV indirimine gitti mi? Burda epeyi farketti. Litre basina 20-30 cent falan farkediyor. gittilerse nekadar bir indirim oldu?

Turkiyede devlet benzin/mazot vs de KDV indirimine gitti mi? Burda epeyi farketti. Litre basina 20-30 cent falan farkediyor. gittilerse nekadar bir indirim oldu?

Bizde indirim yapılacak olan zamdan düşülür Renktaş

Son Dakika; MB politika faizini 14 seviyesinde sabit bıraktı.

Toplumun silkelenip kendine gelmesi için ekonomik krizi derinden hissetmesi gerekiyor diye düşünüyordum fakat üzerine kocaman puntoyla KRİZ yazan bir odunu götlerine de soksan bağlılığından zerre taviz vermeyecek kitleleri üzüntüyle izliyorum.
Çöpten yiyecek toplarken yanına yaklaşan mikrofona "çok şükür karnım doyuyor, sarayda yaşayanlara Allah zeval vermesin çünkü bal tutan parmağını yalar" diyebilen bir homo sapiens üyesi, benim bütün bilgimi ve görgümü boşa çıkartıyor.
20 yıl öncesinde en azından yaşanan krizlere tepki gösteren bir halk ve o krizleri de kabullenen iktidarlar vardı. Bugün yaşadıklarımız ise beni Marx'ın "din kitlelerin afyonudur" sözüne götürüyor.
İnançlı bir adam olarak söylüyorum, kendini müslüman olarak tanımlayıp zulümden keyif alan bu dilsiz ve tepkisiz kitlenin benim anladığım dinde cennete gitmesi söz konusu olamaz. Olur da ben oraya gidersem, bunlarla aynı yerde bulunmayı kabul edemem, tatsızlık çıkarırırm.

Ben de cehenneme gidecek olduğum varsayımla diyorum ki, eğer bu baştakiyle aynı cehennemde olursam ya da daha doğrusu bu ve bunun gibi, insanların haklarını yiyen ve ölümlerinden bile sorumlu olanların gideceği cehennemden bana da yer kalırsa büyük sıkıntı çıkarırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt