- 1 Şubat 2009
- 25.095
- 25.281
- 3.468
Ağzını kapatsa gözlerindeki ışık ile dövize müdahale edecek ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Le'Cola nın üretim yerinin Marseille'de olduğunu biliyor muydunuz?
Eylülde faizi %20ye çekip bekleseydik dolar 10du evler de 1 milyondureyizin açıkladığı konut kredisi mevzusuna ne diyon.
hiç bir şey yapmasalar daha yararlı olmazlar mı ne dersin?
satilmayacak kivala abi eskiden arkadaslarla oturdugumuzda nereye gidelim ne yiyip içelim muhabbeti döndürürken bugün hesap kitap, ekonomi konusuyoruz. zorunda mıyım ben bunları takmaya ya. gencliğimizi si**ler tabiri tam olarak cuk oturuyor bu olan gelişen meselelere. nası düşünemiyorlar bunları çıldıracağım gercekten ya. bi tane kafası calısan adam yok mu etrafında bu adamın. ulan kazaılan parayla ayı zor getirirken aylık 15 20bin kredilere mi girecek bu insanlar.. düşün düşün çıkamıyosun işin içinden. 900binlik ilanları 1.5m yapmıslar.
dolar ne olur önümüzdeki günlerdeEylülde faizi %20ye çekip bekleseydik dolar 10du evler de 1 milyondu
Şimdi o evler 2 milyon oldu 0.99dan faiz veriyor diye övünüyorlar.
Hiç sorma, arkadaşlarla takılırken hesap kitap yapmak cidden zoruma gidiyor.vala abi eskiden arkadaslarla oturdugumuzda nereye gidelim ne yiyip içelim muhabbeti döndürürken bugün hesap kitap, ekonomi konusuyoruz. zorunda mıyım ben bunları takmaya ya. gencliğimizi si**ler tabiri tam olarak cuk oturuyor bu olan gelişen meselelere. nası düşünemiyorlar bunları çıldıracağım gercekten ya. bi tane kafası calısan adam yok mu etrafında bu adamın. ulan kazaılan parayla ayı zor getirirken aylık 15 20bin kredilere mi girecek bu insanlar.. düşün düşün çıkamıyosun işin içinden. 900binlik ilanları 1.5m yapmıslar.
Öyle deme doktor satılıyor.satilmayacak ki
kim alacak? araplar kredi cekmez
iflas etmek uzere olan muteahhitler is yapsin diye cikartilan bir duzenleme
onun da calismasi icin bu fiyatlara ev satacak muteahhit lazim.
2.el hazirdaki evler alinmaz ki zaten bu paralara.
parası olan 3 5 ay demeden parasını 2-2.5 katına katlıyor. zengin daha da zengin, fakir veya orta halliler de daha da yoksul. böyle bir kara düzen var ülkede.Öyle deme doktor satılıyor.
Üstlerde yazmıştım tekrarlayayım, benim aldığım ev ile aynı planda/ölçüde alt dairem benim evin neredeyse 2 katı fiyatına satıldı. 2 ay arayla.
Evi alan bir de yatırım için almış. O kadar değişik bir piyasa var.
bence de çok rahat alıcı buluyor abi. alan da ulan bu fiyatlara ev/arsa/araba mı alınır diye alıyo ama onu katlayarak satacağını bildiğinden alıyor rahatlıklasatilmayacak ki
kim alacak? araplar kredi cekmez
iflas etmek uzere olan muteahhitler is yapsin diye cikartilan bir duzenleme
onun da calismasi icin bu fiyatlara ev satacak muteahhit lazim.
2.el hazirdaki evler alinmaz ki zaten bu paralara.
Kahve muhabbeti mi yapıyoruz ne lan budolar ne olur önümüzdeki günlerde
Bak yaHiç sorma, arkadaşlarla takılırken hesap kitap yapmak cidden zoruma gidiyor.
Eskiden hiç kasmazdık, ne gelirse hallederdik. Ama şimdi öyle bir rahatlık yok. BEDEL ödemek gerekiyor herhangi bir keyif/lüks için.
ne alakası var ya ekonomiden anlayan 3 5 kişiden birisin şurda var bi tiyo. yada bir kaç güne 50 yi 75 yapabileceğimiz bi coin söyle de atak anasını satayimKahve muhabbeti mi yapıyoruz ne lan bu
Bak ya
ben seni anlıyorum kardesim dert etme namgıÜzüyorsun beni
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ne alakası var ya ekonomiden anlayan 3 5 kişiden birisin şurda var bi tiyo. yada bir kaç güne 50 yi 75 yapabileceğimiz bi coin söyle de atak anasını satayim