GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle deme doktor satılıyor.

Üstlerde yazmıştım tekrarlayayım, benim aldığım ev ile aynı planda/ölçüde alt dairem benim evin neredeyse 2 katı fiyatına satıldı. 2 ay arayla.

Evi alan bir de yatırım için almış. O kadar değişik bir piyasa var.

bence de çok rahat alıcı buluyor abi. alan da ulan bu fiyatlara ev/arsa/araba mı alınır diye alıyo ama onu katlayarak satacağını bildiğinden alıyor rahatlıkla
valla sokayim oyle ulkeye herkes zengin koseyi donmus anasini satayim

Öyle deme doktor satılıyor.

Üstlerde yazmıştım tekrarlayayım, benim aldığım ev ile aynı planda/ölçüde alt dairem benim evin neredeyse 2 katı fiyatına satıldı. 2 ay arayla.

Evi alan bir de yatırım için almış. O kadar değişik bir piyasa var.
Sen bi ara ev alma niyetindeydin sanki

abi beni alsana yanına evlatlık bende sokayim diyom döneni de tüm gsc s**in
alalim kendi mesleginde burda lisans almak icin ne gerekiyor arasitr bakalim sianvlar falan asirir zor degildir belki sinav bile gerekmeyebilir.

burda diplomanin denkligi kabul gormeden is vermeleri zok zor. 6ay falan suren bir surec

asil zor olan is bulmak buraya gelirken ilk is icin teklif almak , cok rekabet var ozelikle hindular cok talep gosteriyor.

FSUV0cXXsAYg-WA

asgari ücret zammı hakkında görüşünüz nedir ?

boştaki bir 20k ile ne yapılmalı şuan
boştaki bir 50k ile ne yapılmalı şuan
boştaki bir 200k ile ne yapılmalı şuan

ve her ay boşa çıkan 10k ile ne yapılmalı şuan

Normal geçinebilmek için en az 10 bin maaş lazim.Haftada 1 gezeyim yiyeyim dersen rahat 17+ lazim...
10 000 TL'ye gecinilemez. Hergun makarna yesek gecinilebilir sadece. Paranın o kadar kıymeti yok. Arabam olsa o miktari 20 000 yapmak gerekir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt