GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
‘Kışlık saray’ olarak nitelendirilen Ahlat Köşkü’nün yanına 9 tane de bakan konutu yapılacak. Sadece bu yıl 151 milyon TL harcanacak konutları Erdoğan’ın arkadaşı Gürsoy inşa edecek.... Hamdolsun!!

CDSlerin 500den 700e çıkmasının devamında döviz artışı olasıydı çünkü hala ekonomik gerçeklere ters bir yönetim olduğunu göstermiş olduk. Özellikle ucuz kredi hamlesi çılgınlar gibi para bastığımızın resmi oldu. Bu kampanya aslında faizin %14ten en az %12ye indirilmesi gibi bir hareket oldu.

Yazın memur maaşına %50 zam bekliyorum, emekli ve asgari ücrete de en az %25.

merkez bankasında yakacak dolar kalmayınca döviz kurlarına yol verdiler herhalde!

CDSlerin 500den 700e çıkmasının devamında döviz artışı olasıydı çünkü hala ekonomik gerçeklere ters bir yönetim olduğunu göstermiş olduk. Özellikle ucuz kredi hamlesi çılgınlar gibi para bastığımızın resmi oldu. Bu kampanya aslında faizin %14ten en az %12ye indirilmesi gibi bir hareket oldu.

Yazın memur maaşına %50 zam bekliyorum, emekli ve asgari ücrete de en az %25.
Biradere laptop almam lazım sıkıntı büyük

bu ülkedeyi yönetenlerin ve yönetenlere yakın kesimin çok ciddi döviz rezervleri var ve kriz çıkartmaya bayılıyor.
finlandiye ve isveçin natoya girme kararı ve daha bismillah hiç bir nato ülkesi görüşünü belirtmeden bizim hayır dememiz

bu ülkedeyi yönetenlerin ve yönetenlere yakın kesimin çok ciddi döviz rezervleri var ve kriz çıkartmaya bayılıyor.
finlandiye ve isveçin natoya girme kararı ve daha bismillah hiç bir nato ülkesi görüşünü belirtmeden bizim hayır dememiz
İsveç ve Finlandiya konusunda kararımız doğru ama bizim doğrular uzun ömürlü olmuyor

Kur korumalı saçmalık programının bir an önce sonlanması lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt