- 10 Nisan 2013
- 58.929
- 42.304
- 3.943
Neymiş şimdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarin reis asıl bombayi patlatabilir. Bekleyelim
bir an önce seçim, başka çare yok.
Bu sav üzerinden gitmemek lazım, dünya düzeni genel olarak her ülkede bu şekildedir.Sonuç parası olan parasına para katacak fakir daha da fakir olacak.
bildiğin temettünün kesin ve peşin ödenen hali gibi. yani devlet kurumlarının elde edeceği gelirin garantisi vererek gel bu gelire ortak ol ben kupon ödemeleri ile sana 3 ayda 6 ayda bir ödeme yapayım diyorum. vade sonunda da anapara alınır. faiz yok. peşin gelirin kupon ödemesi vardır.
Saçma sapan işler.
Şu durumda bile güldürüyon beniAdamlar faiz yükseltmemek için ağzımıza sıçtı. Sizin o yeni ekonomik modelinize vole atayım.
ülke bir an önce parlamenter demokrasi, yargı bağımsızlığı ve basın özgürlüğü gibi değerlerini tekrar kazanırsa zamanla gerisi de gelir bence.bir şeyler düzelecekse başlangıç orası evet ama velevki iktidar değişti (umarım sağlıklı şekilde ve de ) sonra her dönemeçte o iktiadara yüklenilecek bi halt yiyemediler diye (kolay değil allah bliir ne kadar zaman lazım düzelmek için bu bataktan sonra)
sabır zorlanacak - insanlar anlamayacak , kapasite yok kafada basit görüneni anlamaya. zaten tamda bu nedenle bugün burdayız.
hakkaten şansımız sağlığımız yerinde olmaya başlar , her geçen gün kafa huzurum zaten yok, umudum kararıyor yav