- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
Dior Chanel parfumler 2.000 lira olmus
bu ne lan
bu ne lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abim avutralyadan hediye getirdi bana parfüm - hayat kurtardı... bu tür ufak tefek ekstra şeyler hayattaki İNANILMAZ pahalandı maalesef.Dior Chanel parfumler 2.000 lira olmus
bu ne lan
Ustad bu konuda hem fikiriz yeni c.baskani secim gecesi hak hukuk adalet ozgurlukEvet ben ümitliyim.
Başta hızlı bir toparlanma olacak basın, adalet ve dış ilişkiler düzeltilirse. Sonra bir süre sıkıntı yaşayıp güçlenmeye başlayacağız.
Yabancı yatırımcıları ülkeye eskisi gibi soksak kafi.
Zamanın varsa beklersen biraz Fransa'dan alırım sana.Dior Chanel parfumler 2.000 lira olmus
bu ne lan
bu kaşar o duruma düşmez ama hayat kalitesi düşer umarım seneyeBunlarin asgari ucretliler gibi yasam mucadelesi verdiklerini gormeyi cok isterdim
1 telefon bile alamıyorsun artıkMerak edenler için Örnek olsun diye paylaşıyorum eşim ve bana ait olan bireysel emekliliği yıllar önce silmiştik büyük oğlanın ki devam ediyor 7 sene olmuş
![]()
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
valla bnen bu paralari oderken oglan 18 yasina gelince en azindan bir araba aliriz gozuyle bakiyordum artik bu enflasyon artisi ile imkansiz1 telefon bile alamıyorsun artıkşaka gibi
Eskiden öyleydi cidden, corsa polo klasında 0 araç alabilirdin şimdi hayal oldu.valla bnen bu paralari oderken oglan 18 yasina gelince en azindan bir araba aliriz gozuyle bakiyordum artik bu enflasyon artisi ile imkansiz