GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi gene iyisiniz koftehorlar reisi cumhur öğrencilerini yarı yolda bırakmadı

GscimbomMobile

Hadi gene iyisiniz koftehorlar reisi cumhur öğrencilerini yarı yolda bırakmadı

GscimbomMobile
Eşimin KYK borcunun bitmesine 2 taksit kala mı yapılır bu?!

Eğer tamamen kaldırsaydı CİMER'e yazıp şikayet edecektim kendisini :red: 3 senedir boşuna mı ödedik kardeşim..

Kyk faizi yi-üfe ile belirleniyormuş bu bilgiyi yeni öğreniyorum. Şemsiyenin kalınlığı burdan geliyormuş meğersem.

Eşimin KYK borcunun bitmesine 2 taksit kala mı yapılır bu?!

Eğer tamamen kaldırsaydı CİMER'e yazıp şikayet edecektim kendisini :red: 3 senedir boşuna mı ödedik kardeşim..
o kadar haklısın ki kardesim benim çok cüzi miktarda olduğu için bu tarz polemiklerde bulunamıyorum. af gelir diye benden uzuan süre ödemedim sonra vergi borcuna dönüştürdüler. ödeyen bir arkadasıma da salak mısın olm af gelecek neden ödüyosun demiştim. oda 2 taksitten sonra kesti ödemeyi. vergi yapılandırmasında da 2 ay kaçırmadan ödemek zorundaymıssın. bu unutuyo ödemeyi asıl parayı tek seferde ödemek zorunda kaldı. :d kyk borclarıyla alakalı trajikomik tek aklıma gelen bu. ben hala yapılandırmada ödemeye devam. çok uzun süre ödemedim ama.

o kadar haklısın ki kardesim benim çok cüzi miktarda olduğu için bu tarz polemiklerde bulunamıyorum. af gelir diye benden uzuan süre ödemedim sonra vergi borcuna dönüştürdüler. ödeyen bir arkadasıma da salak mısın olm af gelecek neden ödüyosun demiştim. oda 2 taksitten sonra kesti ödemeyi. vergi yapılandırmasında da 2 ay kaçırmadan ödemek zorundaymıssın. bu unutuyo ödemeyi asıl parayı tek seferde ödemek zorunda kaldı. :d kyk borclarıyla alakalı trajikomik tek aklıma gelen bu. ben hala yapılandırmada ödemeye devam. çok uzun süre ödemedim ama.
Üni döneminde hiç KYK ile temas kurmamam hakkındaki düşüncelerin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt