- 9 Ağustos 2011
- 59.456
- 34.150
- 3.408
Hadi gene iyisiniz koftehorlar reisi cumhur öğrencilerini yarı yolda bırakmadı 
GscimbomMobile

GscimbomMobile
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Eşimin KYK borcunun bitmesine 2 taksit kala mı yapılır bu?!Hadi gene iyisiniz koftehorlar reisi cumhur öğrencilerini yarı yolda bırakmadı
GscimbomMobile
Bu kyk borcu benim hanımın vergi borcunda gözüküyor buda sıfırlanacak mı ?
Sıfırlanacak derken faiz sıfırlanacak mı anlamında sordum. Yani sadece ana parayı ödeyeceğiz doğru mu anladımSıfırlanmaz. Meblağdaki faiz kalkar sadece. Açıklamalar böyle.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sıfırlanacak derken faiz sıfırlanacak mı anlamında sordum. Yani sadece ana parayı ödeyeceğiz doğru mu anladım
sen neden dolar ödüyodun yaAyda 100-150 dolar falan ödüyordum ben de başlarda, zamanında.
Faizi silmek doğru bir karar değil; af gelir diye bilerek ödemeyenle, durumu olmayanı ayırman gerekiyor.
o kadar haklısın ki kardesim benim çok cüzi miktarda olduğu için bu tarz polemiklerde bulunamıyorum. af gelir diye benden uzuan süre ödemedim sonra vergi borcuna dönüştürdüler. ödeyen bir arkadasıma da salak mısın olm af gelecek neden ödüyosun demiştim. oda 2 taksitten sonra kesti ödemeyi. vergi yapılandırmasında da 2 ay kaçırmadan ödemek zorundaymıssın. bu unutuyo ödemeyi asıl parayı tek seferde ödemek zorunda kaldı. :d kyk borclarıyla alakalı trajikomik tek aklıma gelen bu. ben hala yapılandırmada ödemeye devam. çok uzun süre ödemedim ama.Eşimin KYK borcunun bitmesine 2 taksit kala mı yapılır bu?!
Eğer tamamen kaldırsaydı CİMER'e yazıp şikayet edecektim kendisini :red: 3 senedir boşuna mı ödedik kardeşim..
Ya danyalsen neden dolar ödüyodun ya
bazen seni hiç anlamıyorum keramettinYa danyal
Anladığın bir insan var mı acaba.bazen seni hiç anlamıyorum keramettin
Memlekete döviz sokmuş fena mı olmuşbazen seni hiç anlamıyorum keramettin
ya allah kahretmesin tamamAnladığın bir insan var mı acaba.
300 lira desem ne 300 lirası ne zaman diye kafa açacaktın, döviz karşılığını söyledik hala kafa açıyorsun
Aynen öyle dedi reis. Sadece ana para.Sıfırlanacak derken faiz sıfırlanacak mı anlamında sordum. Yani sadece ana parayı ödeyeceğiz doğru mu anladım
Üni döneminde hiç KYK ile temas kurmamam hakkındaki düşüncelerin?o kadar haklısın ki kardesim benim çok cüzi miktarda olduğu için bu tarz polemiklerde bulunamıyorum. af gelir diye benden uzuan süre ödemedim sonra vergi borcuna dönüştürdüler. ödeyen bir arkadasıma da salak mısın olm af gelecek neden ödüyosun demiştim. oda 2 taksitten sonra kesti ödemeyi. vergi yapılandırmasında da 2 ay kaçırmadan ödemek zorundaymıssın. bu unutuyo ödemeyi asıl parayı tek seferde ödemek zorunda kaldı. :d kyk borclarıyla alakalı trajikomik tek aklıma gelen bu. ben hala yapılandırmada ödemeye devam. çok uzun süre ödemedim ama.