GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Götünün kılıyık diyenlere sormak lazım ekonomi nasılmış.
Pardon dıj güçler vardı. Görünüşe göre arjantin ve bizi kıskanıyorlar ve bize sokma peşindeler
Knk bu dıj gucler neden hep garibanın dogalgaz, elektrik parasini hedef alıyor.

3-4bin tl olmadan 10 yıllık pasaportumu alayım da dursun kenarda. 2019da gittim 2 yıllık aldım. Beyinsizce bir hamle idi ama enflasyonu böyle öngöremedim.

10 yıl içinde kullanırım elbet. Yani inş

Gram Altın: 995,37 TL
Çeyrek Altın: 1.644,82 TL

Dolar: 18,53 TL
Euro: 18,57 TL

Oha amele gibi çalışıp birilerinin keyfince aldığı borcu ödeyelim o halde.

Bu arada diyanet 2023 bütçesi 36 milyar lira yaklaşık 2 milyar dolar.

Gereksiz bilgi kyk almış bugüne kadar olan toplam borc miktarı 27 milyar lira..

Alkolden alinan 2021 ötv 26 milyar lira.

Söz konusu 87 dosyada, 1.4 milyar lirası ana para, 1.1 milyar lirası da vergi cezası olmak üzere toplam 2.5 milyar liralık bir vergi borcu yer aldı. Uzlaşma komisyonu, mükelleflerle yaptığı görüşmeler sonucunda, 1.4 milyar liralık vergi borcunu sadece 160 milyon liraya, 1.1 milyar liralık vergi cezasını da sadece 1.1 milyon liraya düşürdü.

Son gereksiz bilgi.
25 Ocak 2018’de İGA ile DHMİ arasında yapılan ek protokolde İGA’nın 2018, 2019, 2020 yıllarında, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne ödemesi gereken 1 milyar 195 milyon avroluk kira bedelinin 2042 ve 2043’e kadar ertelendi.

Maliye bakanlığının aldığı kredinin faizini cengize ödeteceklerse ok.

3-4bin tl olmadan 10 yıllık pasaportumu alayım da dursun kenarda. 2019da gittim 2 yıllık aldım. Beyinsizce bir hamle idi ama enflasyonu böyle öngöremedim.

10 yıl içinde kullanırım elbet. Yani inş
29 Aralık 2019'da 10 yıllık pasaport çıkarttım. Şubat'ta covid başladı, o bitti ekonomi yan bastı. Pırıl pırıl duruyor çekmecede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt