Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yazıklar olsun yahu buna rağmen adamlar kazanır gözüküyor
Knk bu dıj gucler neden hep garibanın dogalgaz, elektrik parasini hedef alıyor.Götünün kılıyık diyenlere sormak lazım ekonomi nasılmış.
Pardon dıj güçler vardı. Görünüşe göre arjantin ve bizi kıskanıyorlar ve bize sokma peşindeler
ebemiziGecen sene 500 -600 lira arasi yaptirdigim zorunlu trafik sigortasini , bugun 2800 liraya yaptirdim..
Dusunun artik.
23 yillik ehliyetim var.Herhangi kazam vs de yok
Gecen sene 500 -600 lira arasi yaptirdigim zorunlu trafik sigortasini , bugun 2800 liraya yaptirdim..
Dusunun artik.
23 yillik ehliyetim var.Herhangi kazam vs de yok
ebemizi
abi sen USA yasamiyormuydun
Bizi yöneten devlet büyuklerimizi üzmek için, o hermes çantada kaç gözyaşı var sen biliyon muKnk bu dıj gucler neden hep garibanın dogalgaz, elektrik parasini hedef alıyor.
29 Aralık 2019'da 10 yıllık pasaport çıkarttım. Şubat'ta covid başladı, o bitti ekonomi yan bastı. Pırıl pırıl duruyor çekmecede.3-4bin tl olmadan 10 yıllık pasaportumu alayım da dursun kenarda. 2019da gittim 2 yıllık aldım. Beyinsizce bir hamle idi ama enflasyonu böyle öngöremedim.
10 yıl içinde kullanırım elbet. Yani inş
olsun yine nerden baksan 7 yıl var29 Aralık 2019'da 10 yıllık pasaport çıkarttım. Şubat'ta covid başladı, o bitti ekonomi yan bastı. Pırıl pırıl duruyor çekmecede.
Gram Altın: 995,37 TL
Çeyrek Altın: 1.644,82 TL
Dolar: 18,53 TL
Euro: 18,57 TL