- 12 Haziran 2011
- 72.164
- 21.747
- 2.893
Yoğunluktan giremedim@Gökhan Sancak Euro 20'i devirdi nerdesin
Şimdi gün sonu verilerini paylaştım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yoğunluktan giremedim@Gökhan Sancak Euro 20'i devirdi nerdesin
Çok değilmiş yakında ekonomi bakanının bu muhteşem performansına 1'er 0 atıyoruz hamlesi bekliyorum geriye o kaldı ansızın bunu da yapmaya çalışır.Gram Altın: 1.097,77 TL
Çeyrek Altın: 1.814,02 TL
Dolar: 18,73 TL
Euro: 20,02 TL
Aralık ayı enflasyonunu yüzde 3 çıkartıp %20 zam verirler maksimumMemura zam %40 civarında diyorlar bakalım ne olacak.
Emekli zammı ne olacak o da büyük soru işareti 2.5 milyon yeni emekli de geliyorAralık ayı enflasyonunu yüzde 3 çıkartıp %20 zam verirler maksimum
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Emekli %40 yapsa en düşük emekli maaşı 5.000 TL'ye gelecek sadece emekli maaşıyla geçinenlere yetmez ama hem çalışıp hem emekli maaşı alanlar 13-14 bin TL para yapar.Memur ve Emekliye %30un altında zam gelmez
Ne güzel şeyler diyorsun oyleMemura yüzde yüz zam yapılmalı ve belirli kademelerin üstündekilere araç verilmeli hatta lojman da yapılmalı. Madem bir yola giriyoruz biraz da onlar yesinler yazıktır
Allah İstanbuldakilere sabır versin 9k maaş sadece ev kirasını karşılar.Memura yüzde yüz zam yapılmalı ve belirli kademelerin üstündekilere araç verilmeli hatta lojman da yapılmalı. Madem bir yola giriyoruz biraz da onlar yesinler yazıktır