Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Faiz yemenin günah oldugunu biliyorsundur umarım.Mart ayı sonunda elime bir miktar para geçti. Bir kısmıyla borcu harcı kapatıp bir kısmıyla da İş Bankası VMH yaptım. 3 ay vadeli %24 faizle 3-5 bir şey gelsin dedim de doğru mu yaptım bilmiyorum. 26 haziranda vade bitiyor. Dolar veya altın mı yapsaydım acaba o konuda kafamda soru işaretleri var.
Bana deseniz garanti verseniz ki 14 Mayıs gecesi reyiz yine balkon konuşması yapar ve atı alan Üsküdar'ı geçti der diye o vakit faizden vazgeçip vadeliyi bozar parayı hemen dolar yaparım. Muhalefet kazanırsa (amin) nasıl olur o da muamma.
Bu kar payı kardeşim faiz değil.Faiz yemenin günah oldugunu biliyorsundur umarım.

Böyle bir fiyat yok kuyumculardaÇeyrek Altın: 2.107,71 TL
Sahaya farklı yansıdığı doğrudur.Böyle bir fiyat yok kuyumcularda
4 adet soğan 25-30 TL idi en son.Soğan fiyatları nasıl siz soğanı takip edin biz ihaları sihaları toggları...
Dolar satış normalde 19,50; bankalarda 21. Kapalı çarşıda 21,20Bankalar su anda adam s...yorlar. Dövizde 2 lira fark var, kredi faizlerini de 4 yapmışlar.