- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
Bozdu kendini iyice. Gercek rakamları paylasmiyorO nerenin çeyrek altını birader söyle de alalım 2 kilo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bozdu kendini iyice. Gercek rakamları paylasmiyorO nerenin çeyrek altını birader söyle de alalım 2 kilo
Piyasa açılmadıgindan mi bilmiyorum da az evvel denk geldim kuyumcunun ekranında 2600 yazıyorduGerçek rakamlar
Gram Altın: 1.500,00 TL
Çeyrek Altın: 2.490,00 TL
Dolar: 21,82 TL
Euro: 23,78 TL
ondandır fakat kuyumcular iyice soyup soğana çevirmek için çok daha pahalı olan altınkaynak'ı kullanıyor.Piyasa açılmadıgindan mi bilmiyorum da az evvel denk geldim kuyumcunun ekranında 2600 yazıyordu
O nerenin çeyrek altını birader söyle de alalım 2 kilo
Bizde yanlış olmaz.Bozdu kendini iyice. Gercek rakamları paylasmiyor
Böyle bir fiyat yokBizde yanlış olmaz.
Altin.in Ons $4210.71 Canlı Altın fiyatları, Döviz, Altın arşivi
Güncel canlı ons, çeyrek, gram altın {5748.19 TL} fiyatı, canlı grafik ve yorumlar, anlık döviz, anlık altın fiyatları, altın arşivi ve çevirici Altin.in 'dealtin.in
Böyle bir fiyat yok
Iyice tüik gibi davranmaya başladın.Bizde yanlış olmaz.
Güncel canlı ons, çeyrek, gram altın {5748.19 TL} fiyatı, canlı grafik ve yorumlar, anlık döviz, anlık altın fiyatları, altın arşivi ve çevirici Altin.in 'dealtin.in
14 Mayıs'tan sonra düzelicez inşallah.Iyice tüik gibi davranmaya başladın.
Yapma
Dün aradım Kemeraltı'nda bir kuyumcuyu fiyat sordum bana 22 ayar gram altın fiyatına 1280 TL çekti kendi alışına. Ben alırsam 1420'den alacakmışımİzmir Kuyumcular Odası
www.ikd.sadearge.com
Alabiliyorsan alalım hadiBizde yanlış olmaz.