GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ABD'li 5 banka seçimden önce çalışma yapmıştı okumuştum çoğu; muhtemelen Erdoğan kazanır dolar 30 tl olur, 2. Ama daha az olası senaryo ise Kılıçdaroğlu kazanır dolar 15 tl olur diyordu.

Seçimi bildiler sayılır dolar tahminlerine de güveniyorum yıl sonu Dolar 30 sanırım.

D7rs_VRWkAMAzHg

Eveet sevgili Türk halkı şimdi ebemizin fotoğrafını göreceğiz. Dolar ve euro 28-29 tl civarına gelecek. Bir ekmeği 10-11 tl ye aldığınız zaman hüloooğğ diye sevinirsiniz!!

Vallah dün aksam 8 gibi sonuclari görünce kapadim dizi izledim

bu sonuclarin en buyuk sorumlusu kilicdarogludur

parti icinde imamoglu ve mansur dusmanligi yapanlara yenik dustu

su sounclarin buraya gelmesi bile meral aksener sayesindedir

vallah artikn bundan sonra sadece gsli lideri olan partiyi destekleyecegim

Ikinci turdan kısa bi süre sonra yeni vergi kalemleri uydurulmaya baslanacaktır.
bu saatten sonra üzülen namerttir. cünkü bu halk hakediyor. türkiyedeki yakinlarimda ülke mi degistiriyor napiyor bilemem. bu kadar seyden sonra, ekonomi, adaletsizlik, ihale vurgunlari, tek adam rejimi, göcmenlerin ülkeye dolmasi, kadin cinayetleri vs. hala bu herif ülkenin yarisindan oy aliyorsa, ben o ülkeye artik üzülmem. lanet olsun böyle düzene be. harbiden ülkenin cahilligini kücümsemisim ben

Ekonomi ne durumda olursa olsun, ülke ne durumda olursa olsun, CHP'nin adayı kim olursa olsun, yobazlar hiçbir zaman CHP'ye oy vermezler. Ülkede en çok çocuğu yapanlarda Onlar olduğu icin yobaz sayısı hiç bir zaman azalmaz, aksine sürekli artar. Kısacası gecmis olsun.

Acaba neye çok zam gelecek stok yapsak öncesinden ayıkıp...

Eveet sevgili Türk halkı şimdi ebemizin fotoğrafını göreceğiz. Dolar ve euro 28-29 tl civarına gelecek. Bir ekmeği 10-11 tl ye aldığınız zaman hüloooğğ diye sevinirsiniz!!

Sanmıyorum dolar sabit kalır yavaş yavaş artar adamların politikası bu Doları baskılayıp para basmak

Hiper enflasyon olacaktır dolar bazında en azından ne kadar arttığını görebiliyorduk artık öngörülemeyen devalüasyon devam edecek

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dünkü seçimle
Sanmıyorum dolar sabit kalır yavaş yavaş artar adamların politikası bu Doları baskılayıp para basmak

Hiper enflasyon olacaktır dolar bazında en azından ne kadar arttığını görebiliyorduk artık öngörülemeyen devalüasyon devam edecek

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kur Korumalı denen garabeti daha ne kadar götürebilecek sence?

-60 milyar dolar rezervle hangi dış borcu ödeyecek?

21 milyar dolarlık ötelenmiş rus gazı borcu nasıl ödenecek?

bedava doğalgaz diye sevinenler gelecek kış gelecek kol gibi elektirk ve doğalgaz faturalarını görünce ne yapacaklar merak ediyorum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt