GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yine mi derken? Dolar 25'e doğru hızla giderken benzin ve mazotun 30'dan aşağı olmayacağı, mazota gelen zamların lojistiği ciddi şekilde etkileyeceği ve zamların yağmur gibi yağacağını bilmek için kahin olmaya gerek yok.

Tabi Hacc'a gidip dolarla gelmezlerse...

Asıl taş.ağımı resesyon ve arkasından gelecek büyük işsizlik dalgasında geçecem ben bu güruhla, şu an yaşanan sadece enflasyon ve problemin büyük kısmı finansal tarafta. Er ya da geç reel tarafa gelecek ve ben o gün geldiğinde acırsam namussuzum. Hardcore dalıcam alayına.

Bizim tayfadan olanlara tek diyeceğim, muhakkak önlem olarak tasarruf edin, klişe ama gereksiz harcamadan uzak durun çünkü muhakkak hemen hemen herkes için gelirsiz bir dönem olacak, o gün bunlarla taş.ak geçebilmeniz için sizin tok ve pek olmanız gerek.

benzin çok ucuz şuanda 40 tl olması gerekir bu güzelim anadolu irfanına sahip insanlarımıza ucuz benzin satılmamalıdır

Benzin 40 lira olsa anadolu irfanı açısından bir şey değişmez pek. LPG ve dizel 40 olursa o zaman dombra tersten okunmaya başlar.

Ben fakirliğinde halkı değiştireceğini düşünmüyorum artık. Olan olsun banane diyemiyorum beni de etkiliyor. Siyasetten bir şey beklemek yerine artık sokağa çıkmanın vakti geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt