- 18 Temmuz 2009
- 82.037
- 239.636
- 5.263
Zam yapıp o zam ele alınamadan geri alan bir sistem kurdular. İyi de işliyor.
Sallamıyordum artık da bu kadarı da fazla.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu aptal sürüsünün olduğu döneme denk gelmek çöldeki bedevinin başına gelen olayla eşdeğerdir.Zam yapıp o zam ele alınamadan geri alan bir sistem kurdular. İyi de işliyor.
Tek variable’da tutmamışsan gecmis olsun rtaşYurtdışı telefon olayi artik yalan olmuştur. İphone yavaş yavaş piyasadan düşer artık iPhone kullananlar direk kendini belli eder.
Yapacakları düzenlemeye edeyim ek olarak. Ben yazılımcıyim şimdi bütün musterilerde git kdv oranlarini değiştir işin gücün yoksa günlerce uğraş. Maddi yükü yetmiyor gibi iş yükü de yüklüyor bay ekonomist
Tek variable i geç ben başlamadan önce başka çocukların yazdığı programlar vs var hepsinde elle 0.18 girilmiş alayı degisecek yaklasik 76 tane satinalma süreci kullanan müşteri var. Bide bunun masraf süreci kullananlari vs de var ağır girdi bizeTek variable’da tutmamışsan gecmis olsun rtaş
Ben nasıl olsa değişmez diye tüm validasyonlari 0.18’den elle yazmistim
Epey ugrasacagiz gibi duruyor
Gram Altın: 1.605,49 TL
Çeyren Altın: 2.682,00 TL
Dolar: 26,10 TL
Euro: 28,46 TL
akpli akraba kudurtma storisi
![]()
Gram Altın: 1.605,49 TL
Çeyren Altın: 2.682,00 TL
Dolar: 26,10 TL
Euro: 28,46 TL
Neyse ki zamanında @Keramettin TANRIVERDİ üstadimin sayesinde konut kredisine girmiştim
7 ayda çerez parasına döndü taksitler