GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yurtdışı telefon harcını 6091 liradan yatırmak için bugün son günmüş yarın yürürlüğe giriyormuş. Belki birine faydası olur

Yurtdışı telefon olayi artik yalan olmuştur. İphone yavaş yavaş piyasadan düşer artık iPhone kullananlar direk kendini belli eder.

Yapacakları düzenlemeye edeyim ek olarak. Ben yazılımcıyim şimdi bütün musterilerde git kdv oranlarini değiştir işin gücün yoksa günlerce uğraş. Maddi yükü yetmiyor gibi iş yükü de yüklüyor bay ekonomist

Yurtdışı telefon olayi artik yalan olmuştur. İphone yavaş yavaş piyasadan düşer artık iPhone kullananlar direk kendini belli eder.

Yapacakları düzenlemeye edeyim ek olarak. Ben yazılımcıyim şimdi bütün musterilerde git kdv oranlarini değiştir işin gücün yoksa günlerce uğraş. Maddi yükü yetmiyor gibi iş yükü de yüklüyor bay ekonomist
Tek variable’da tutmamışsan gecmis olsun rtaş
Ben nasıl olsa değişmez diye tüm validasyonlari 0.18’den elle yazmistim
Epey ugrasacagiz gibi duruyor

akpli akraba kudurtma storisi

tn5ymif.jpg

Tek variable’da tutmamışsan gecmis olsun rtaş
Ben nasıl olsa değişmez diye tüm validasyonlari 0.18’den elle yazmistim
Epey ugrasacagiz gibi duruyor
Tek variable i geç ben başlamadan önce başka çocukların yazdığı programlar vs var hepsinde elle 0.18 girilmiş alayı degisecek yaklasik 76 tane satinalma süreci kullanan müşteri var. Bide bunun masraf süreci kullananlari vs de var ağır girdi bize

Askerliğini bedelli yapmak isteyen gençlerin merak ettiği yeni bedelli askerlik ücretleri belli oldu. Bu yılın ikinci yarısında başvuranlardan 122.350,80 TL bedelli askerlik ücreti alınacak.​

Ocak 2024'e kadar pompa devam eder, sonra güzel bir asgari zammı. Seçime kadar yalancı bahar, sonra pompaya devam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt