- 3 Temmuz 2012
- 141.438
- 89.440
- 5.478
evet kullanalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bildirimlere izin verdim ama yine de bildirim gelmiyor yahu! @Emrah Yıldırım @Danyal ArtemisSon bir kaç gündür buna geçiş yaptım. Ama bildirim gelmiyor ulan bana!
amma tatava yapmıssın ya bekle biraz gelir o.Bildirimlere izin verdim ama yine de bildirim gelmiyor yahu! @Emrah Yıldırım @Danyal Artemis
Belki adamlar sövüyor arkamızdan! Haberimin olması lazım! Ona göre cevap vermem lazım!amma tatava yapmıssın ya bekle biraz gelir o.
bak pc deyim suan bana da bildirim gelmedi mesela. ben dert ediyomuyum bu kadar
admine hakaret ha.Belki adamlar sövüyor arkamızdan! Haberimin olması lazım! Ona göre cevap vermem lazım!
BİR KERE DE BİR İŞE YARA BE ADMİN MÜSVETTESİ!![]()
Canımsınadmine hakaret ha.
MIHLARIM
Hala alıntılar, beğeniler bildirim olarak gelmiyor. Bir çare pls.Bildirimlere izin verdim ama yine de bildirim gelmiyor yahu! @Emrah Yıldırım @Danyal Artemis
Uygulamalardan ziyade mağazalarda problem varya ondan dolayı sıkıntı yaşanıyor.Hala alıntılar, beğeniler bildirim olarak gelmiyor. Bir çare pls.
Bildirim problemi firmalardan kaynaklı. 3.parti yazılımlardan bildirim gelmesini yasakladılar ve değişmedikçe düzelmez gibi.Bir şey soracağım. iOS'ta bildirimler çalışmıyor bende. Herkeste mi böyle acaba?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Emrah tüm iphonelarda var mı ? Ben yeni görüyorum androidde var sanıyordum xs ya da 11'ler kullanabiliyor mu? Hiç kullanmadım da nasıl bir şey uygulama?Bildirim problemi firmalardan kaynaklı. 3.parti yazılımlardan bildirim gelmesini yasakladılar ve değişmedikçe düzelmez gibi.
Yok sadece Iphone 8 sonrasına var. IPhone 3GS ile de bir kaç düzenlemeyle bağlanabiliyorsun.Emrah tüm iphonelarda var mı ? Ben yeni görüyorum androidde var sanıyordum xs ya da 11'ler kullanabiliyor mu? Hiç kullanmadım da nasıl bir şey uygulama?
Yani eski modellerine mi var demek istedin?Yok sadece Iphone 8 sonrasına var. IPhone 3GS ile de bir kaç düzenlemeyle bağlanabiliyorsun.
Hayır yeni modellere var demek istedim.Yani eski modellerine mi var demek istedin?
Anladım hocam teşekkürler.Bildirim problemi firmalardan kaynaklı. 3.parti yazılımlardan bildirim gelmesini yasakladılar ve değişmedikçe düzelmez gibi.
7'ye de yok. Ben 7 kullanıyorum çünkü oradan biliyorum.Yok sadece Iphone 8 sonrasına var. IPhone 3GS ile de bir kaç düzenlemeyle bağlanabiliyorsun.