Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.917
- 10.596
- 673
sultanbeyli sıkrabıl kupasını 2 defa üstüste aldığımı söyleyip zahir beye endişe vermek istemedimSana da ucuz demiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sultanbeyli sıkrabıl kupasını 2 defa üstüste aldığımı söyleyip zahir beye endişe vermek istemedimSana da ucuz demiş.
Sen üniversitede ergenlikten yeni çıkmış kızlarla kutu oyunları oynarken ben kürsüde ermeni lobicilerin yalanlarını çürütüyordum koçum.Adam resmen kendi yaptıklarını yazmış.
"it" "bey" "iz" kendilerinin oluşturduğu kelimeler; hakkını yemeyeyim "akraba" kelimesini kendisi üretti. Alfabenin en basit harflerinin oluşturduğu kelime.
son olarak kendilerinden şöyle bir mesaj geldi; olduğu gibi yazıyorum:
"k2. h2 falan yazıyor ne onlar"
Daima entelektüel olduğunu tüm kibriyle yazan, ufacık bir yanlışlıkta seni böcek gibi ezen, "pozitif insan" yerine "pozitivist" dediğin anda hoyratça yerin dibine sokan adam 77 yıllık scrabble oyununu oynamayı bilmiyor; yersen! Allah ıslah etsin, ne diyeyim!
Sen üniversitede ergenlikten yeni çıkmış kızlarla kutu oyunları oynarken ben kürsüde ermeni lobicilerin yalanlarını çürütüyordum koçum.
Bunu sen istedin artık bu foruma ikimiz sığmayız saatn 23.00 da mekan de_dust 2 silah bıçak düelloya bekliyorum gelmezsen adam değilsin.
Counter ütüyle oynanabiliyor, korkma hemen.Yine ezmeye çalışmalar. Benim o oyunları kaldıracak bilgisayarım yok. Evimdeki bilgisayarı 2007 yılında almıştım.
Oyuna bekliormYine ezmeye çalışmalar. Benim o oyunları kaldıracak bilgisayarım yok. Evimdeki bilgisayarı 2007 yılında almıştım.
Counter ütüyle oynanabiliyor, korkma hemen.
Adam GO oynuyor. Benim pc normal counter, ilk çıkanı çalıştırıyor. O da Mehmet Bey'e çok ucuz adi gelir. Onun kalitesini kaldırmaz.
Yanlış. Oyun 8 yıldır güncelleme alıyor rekabetçi fpsnin standartlarını belirliyor, profesyonel düzeyde bu oyun oynanıyor normal cs den kasıt nedir bilmiyorum ama şu an cs 1.5 1.6 veya source oynamak için geçerli bir sebep yok.
Evsiz rusların bile oynadığı oyunu oynatacak bilgisayarın yoksa o senin sorunun go dediğin oyun zaten grafikler patates edilerek oynanır mümkün olan en yüksek fps yi almak için ve kimisi de çözürlük düşürüp hedef büyütür vs. Boş yapmaktan kaçınalım lütfen.Adam GO oynuyor. Benim pc normal counter, ilk çıkanı çalıştırıyor. O da Mehmet Bey'e çok ucuz adi gelir. Onun kalitesini kaldırmaz.
Evsiz rusların bile oynadığı oyunu oynatacak bilgisayarın yoksa o senin sorunun go dediğin oyun zaten grafikler patates edilerek oynanır mümkün olan en yüksek fps yi almak için ve kimisi de çözürlük düşürüp hedef büyütür vs. Boş yapmaktan kaçınalım lütfen.
Üzücü bir durum.Sana bir ara bilgisayarımın sistem özelliklerini atmıştım; kaldırmaz demiştin?
Üzücü bir durum.