- 1 Şubat 2009
- 24.923
- 25.107
- 3.298
@Can BÜYÜK ve @Demir P. Baş ı da tükettim fakat @Cihan Ağzıkara çetin ceviz çıktı. 57 puanlık hamle mi olur vicdansız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Can BÜYÜK ve @Demir P. Baş ı da tükettim fakat @Cihan Ağzıkara çetin ceviz çıktı. 57 puanlık hamle mi olur vicdansız.
k2 ya da k3 ve yıldızı alırsa çok daha fazlası olur. Bu arada beni GSC'de yenen tek kişisin şu ana kadar.
Olayı yeni yeni kavrıyorum.
Yalnız o yıldızı dolduracak harflerim birkaç hamle öncesinden hazırdı ama oraya "F" koydun işi bozdun. Sonra da o "F" daha çok puan kazandırdı hehe
Ben strateji falan yapmıyorum yav k2 h2 ye falan hiç dikkat etmiyorum, az evvel ilk defa adam gibi düşünüp hamle yaptım o da harflerim bittiği için adam gibi yapayım dedim son hamleyi. Buna rağmen kelime dağarcığımın gözle görülür biçimde fazla oluşu ve entelektüel kapasitemin TMK'dan bir kaç kat üstün olması sebebiyle kafa kafaya gidiyoruz.Olayı yeni yeni kavrıyorum.
Yalnız o yıldızı dolduracak harflerim birkaç hamle öncesinden hazırdı ama oraya "F" koydun işi bozdun. Sonra da o "F" daha çok puan kazandırdı hehe
batugol
Müsait olanlarla oynamaya hazırım
Geçen de yazdım ama kimse iplemedi
Fena da oynamam, ciddi rakip isteyenlere duyurulur![]()
Yolladım kralEkle oynayalım.
k. adı: Tahir Mahir Koç
batugol
Müsait olanlarla oynamaya hazırım
Geçen de yazdım ama kimse iplemedi
Fena da oynamam, ciddi rakip isteyenlere duyurulur![]()
12 saatlik yollasam olur muArifk_535'ten bir istek gelecek. Istersen oynariz.
12 saatlik yollasam olur mu2 dklık oyunu yetiştiremem valla
Pardon normal oyunmuş zaten, kabul ettim bol şans kral
Küfürlerinden ve geç oynama huyundan bıktım Allahın belası adam.Ekle oynayalım.
k. adı: Tahir Mahir Koç
Küfürlerinden ve geç oynama huyundan bıktım Allahın belası adam.