GSCimbom Kelimelik Yarışma Sayfası

k2 ya da k3 ve yıldızı alırsa çok daha fazlası olur. Bu arada beni GSC'de yenen tek kişisin şu ana kadar.

Olayı yeni yeni kavrıyorum.
Yalnız o yıldızı dolduracak harflerim birkaç hamle öncesinden hazırdı ama oraya "F" koydun işi bozdun. Sonra da o "F" daha çok puan kazandırdı hehe

Yalnız o yıldızı dolduracak harflerim birkaç hamle öncesinden hazırdı ama oraya "F" koydun işi bozdun. Sonra da o "F" daha çok puan kazandırdı hehe

İşte o da bir stratejiydi. Kim bilebilirdi ki sonu trajediyle bitsin.

Beğendim bir oyun ama Türkçe ile sınırlı kalması kötü olmuş benim için... Arada sırada oynamam gerekir yinede belki de.

Günlük hayatımda Türkçe kullanım zamanı = ~ 20% ki oda sadece yazılı.

( gscimbom+Twitter haber kaynakları)

Bu iki platform olmasa full Hans Peter olacağız... :(

Ben strateji falan yapmıyorum yav k2 h2 ye falan hiç dikkat etmiyorum, az evvel ilk defa adam gibi düşünüp hamle yaptım o da harflerim bittiği için adam gibi yapayım dedim son hamleyi. Buna rağmen kelime dağarcığımın gözle görülür biçimde fazla oluşu ve entelektüel kapasitemin TMK'dan bir kaç kat üstün olması sebebiyle kafa kafaya gidiyoruz.

batugol

Müsait olanlarla oynamaya hazırım

Geçen de yazdım ama kimse iplemedi :(

Fena da oynamam, ciddi rakip isteyenlere duyurulur :)

Kullanıcı adım : Pamphilos

Ingilizce oynamak isteyenlerle burada bulusabiliriz.

Geri
Üst Alt