- 6 Şubat 2017
- 11.941
- 30.175
- 438
İnsanı pes ettireceğimi söylememiştim ama şaşkınlık da yaratmadı.
rakibim @Mehmet Arslaner ile sonucum

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Püüüüüüüüüüüüüüüü sana yazıklar olsun. Nasıl yendiğini kendinde biliyorsun insan biraz utanır.İnsanı pes ettireceğimi söylememiştim ama şaşkınlık da yaratmadı.
Ekli dosyayı görüntüle 76546
2 3 gün aleme gitmese cs go değil modern warfare kaldıracak pc toplarÜzücü bir durum.
abi o nasıl nick yawPüüüüüüüüüüüüüüüü sana yazıklar olsun. Nasıl yendiğini kendinde biliyorsun insan biraz utanır.
Sistem otomatik verdiabi o nasıl nick yaw![]()
Sistem otomatik verdi![]()
Püüüüüüüüüüüüüüüü sana yazıklar olsun. Nasıl yendiğini kendinde biliyorsun insan biraz utanır.
Mahir isimli şahısla oynamayın, küfrediyor sürekli.
Yalnız oyuna başlayan taraf avantajlı oluyor 2 kat puan alarak.
sent via GSC
Belgeleri ortaya saçarsam GSC çatırdar, daha dün çok afedersiniz '' s............n J harfi de hep sana geliyor '' yazmadın mı ?!?!?!?!Ispatlamazsan müfterisin!
Ettim.Saçma sapan bahaneler türetmeyi bırak Cancığım isteğimi kabul et!
Belgeleri ortaya saçarsam GSC çatırdar, daha dün çok afedersiniz '' s............n J harfi de hep sana geliyor '' yazmadın mı ?!?!?!?!
Tebrik ediyorum şu an bende eline vermekle meşgulüm en iyi olduğu alanda kendi önerdiği oyunda rezil oluyor he he he.Ahın yerde kalmadı, stratejisinde boğdum kendisini
Yeşil benim beyaz sensin bu kadarına da pes !!!Harbi feci sarhoşsun; kendi yazdığını bana yükleme. Tanrıya dua etmelisin ki sohbetin geri kalanını kırptım! Bu da benim merhametimden kaynaklanıyor!
Ekli dosyayı görüntüle 76605