- 6 Şubat 2017
- 11.941
- 30.175
- 438
Ne diyorsunuz komik insanlar!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
!Ne diyorsunuz komik insanlar!
Yenilmedim ki yarıda bıraktım.@Mehmet Arslaner ile 2 dk önce biten oyunum. Ettiği küfürü de özelden atacağım.
Ekli dosyayı görüntüle 76659
Yenilmedim ki yarıda bıraktım.Dalga geçer gibi 6-7 kelimelik neredeyse tedavülden kalkmış kelimelerime karşılık 3-4 harfli kıçı kırık kelimelerle 40'ar 50'şer puanlar alıyorsun tabiki yarıda bırakacaktım.
Uzun ve orjinal kelimelerin alayı benim, 1 tek müşahit senin onda da joker denk gelmiş. Ulan ''İM'' diye kelime türetmişsin İM nedir yav.Yine aynı iftira oyun tablosunu da atar mısın? Her kelimelerim birer ayet uzunluğunda. Düzgünce yendin bir önceki oyunda bir şey demedin. Şimdi tur bindirdim diye yargılama beni.
Uzun ve orjinal kelimelerin alayı benim, 1 tek müşahit senin onda da joker denk gelmiş. Ulan ''İM'' diye kelime türetmişsin İM nedir yav.
@Demir P. Baş@Tahir Mahir Koç'u yendim, sıradaki rakibim kim olacak![]()
ortaca ne demekİstek attım kendisineTahir Mahir Koç ile olan oyunu da buraya bırakayım anı olur
Ekli dosyayı görüntüle 76678
@Tahir Mahir Koç soru size geldi![]()
@Mehmet Arslaner ile 2 dk önce biten oyunum. Ettiği küfürü de özelden atacağım.
Ekli dosyayı görüntüle 76659
özel isimlerin geçerli oldugunu bilmiyordum, teşekkürlerMuğla’nın ilçesi.
özel isimlerin geçerli oldugunu bilmiyordum, teşekkürler
Yav Tahir. Ben şansından ötürü yarıda bıraktım, o oyunda taş çatlasa 50-60 puan farkı olurdu.Ancak puan farkına bak ve kalan harf sayısına bak. Aynı şey değil!
ya bi git muğlanın böyle bir ilçesi yokMuğla’nın ilçesi.