- 8 Temmuz 2015
- 36.409
- 72.101
- 3.783
yarış sonuçlarının ekran görüntülerini paylaşalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yarış sonuçlarının ekran görüntülerini paylaşalım
Arşiv Görevlisiyarış sonuçlarının ekran görüntülerini paylaşalım
Keyifler nasıl sekocum afiyettemisinAllah belani versin
Bonusla, hinlikle cartla curtla yenecek yav şaka gibi. Ben net daha orjinal kelime kombinasyonları yapıyorum puanım düdük gibi. Herif gidiyor 3 harfli kelime yazıyor 19 puan, ben 8 harfli kelime yazıyorum 8 puan.
Sus lan.Adam resmen kendi yaptıklarını yazmış.
"it" "bey" "iz" kendilerinin oluşturduğu kelimeler; hakkını yemeyeyim "akraba" kelimesini kendisi üretti. Alfabenin en basit harflerinin oluşturduğu kelime.
son olarak kendilerinden şöyle bir mesaj geldi; olduğu gibi yazıyorum:
"k2. h2 falan yazıyor ne onlar"
Daima entelektüel olduğunu tüm kibriyle yazan, ufacık bir yanlışlıkta seni böcek gibi ezen, "pozitif insan" yerine "pozitivist" dediğin anda hoyratça yerin dibine sokan adam 77 yıllık scrabble oyununu oynamayı bilmiyor; yersen! Allah ıslah etsin, ne diyeyim!
Scrabble mi??????Adam resmen kendi yaptıklarını yazmış.
"it" "bey" "iz" kendilerinin oluşturduğu kelimeler; hakkını yemeyeyim "akraba" kelimesini kendisi üretti. Alfabenin en basit harflerinin oluşturduğu kelime.
Daima entelektüel olduğunu tüm kibriyle yazan, ufacık bir yanlışlıkta seni böcek gibi ezen, "pozitif insan" yerine "pozitivist" dediğin anda hoyratça yerin dibine sokan adam 77 yıllık scrabble oyununu oynamayı bilmiyor; yersen! Allah ıslah etsin, ne diyeyim!
Sus lan.
ArifK_535
Can BÜYÜK
Bir Almancı olarak meydan okuyorum.
sent via GSC
oynamak isteyen varsa eklesin: sneijder2211
demirpb
Seviyeli sekilde oynamak isteyenler eklesin
hayatında kaç defa sıkrabıl oynadınAdam resmen kendi yaptıklarını yazmış.
hayatında kaç defa sıkrabıl oynadın
normalini oynadın mı abicimNormal boyut mu, seyahat boyu mu?
normalini oynadın mı abicim
Peki.Ne kadar tuhaf ve ucuz sorular bunlar! Normal da oynadım. Kutu oyunlarını sever ve onarım jenga, tabu, scrabble keyifle oynadığım ve ara ara hala oynadığım oyunlar.
Ortamı germesine izin veriyorsun.
adama 1 soru sordukOrtamı germesine izin veriyorsun.
Sana da ucuz demiş.adama 1 soru sorduk
yok normal olan mı, kutulu oyun mu, monopoly 'de enişteyi tokatladım, tavlada balkan 3.lüğüm var diye şeyler anlatıyor
demoralize ediyor forum üyelerini kendisi