GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı

4ever Rijkaard..

Yönetim istifa!

Bu adamı da çileden çıakrdılar sonunda.

Valla yazık..

Başka antrenörler gelirse, çok şey değişeceğini sanıyorlar. Şunu hiç düşünemiyorlar,

Ulan koskca Rijkaard şu takıma baskıyı, pas atmayı yaptıramıyorsa, Yılmaz Vural mı yaptıracak??

Getirirler kıytırık bir hoca, veya yeniden "gönüllerin hocası" Terim'i.

Aykut

Sabri

Servet

Neill

Hakan

Cana

Ayhan

Serdar

Arda

M. Battal

Baros

Çıkarız, hem 4-4-2'yi marifetmiş gibi oynatır delik deşik oluruz, hemde sanıldığı gibi yeni yetenekler çıkartmazlar, Servet falan hala devam eder.

4-4-2 olunca şampiyon olunuyorsa, Barça niye 4-3-3 oynuyor ki. Onlarda geçsin 4-4-2'ye, yenilmez olsunlar.

Hayır adam da sorunların farkında. Arda diyor ki FR bize nasıl pozisyon alabileceğimizi öğretiyor böylece fazla yorulmadan topa ulaşabiliyoruz. Bunun yanında hazırlık maçlarında hep takımın ne zaman pres yapacağını falan çalıştırdı. Ama gel gör ki ciddi maçlara gelince antrenmanlarda yapılan hiçbir şey uygulamaya koyulmuyor, herkes kafasına göre oynuyor. Sonra da FR adam değil....

Çıkan Arda. Kurtarıcı olarak giren Barış. Mesajı açık net vermiş.

Agalar, Rijkaard hatasız mı diyoruz? Mutlaka hataları var. Biz de görüyoruz. Ama yönetimin yaptıkları artık sınırı aştı. Ben hem sevdiğim/güvendiğim için Rijkaard diyorum hem de artık yönetime İNAT Rijkaard diyorum! Yönetim gider biz Rijkaard'a sahip çıkarız. Teknik Direktör kovmaktan başka birşey yapmayan yönetime inat.

:yenieek::yenieek:

Görüyorum ki Rijkaard 'ı eleştiren mesajlar da buraya yazılıyor. Yapmayın. Topiğin adı "destek" topiği.

Rijkaard 'ı eleştiremezsiniz diye bir konu yok. Eleştirebilirsiniz ama bunu ilgili topiclerde yapmanız gerekir.

Ben de kendisini eleştiriyorum ama büyük suçu yönetimde buluyorum. Bu sebeple Rijkaard 'a yapılan eleştirilere, ve özellikle de aşağılayıcı unsur yada hakaret içerenlere karşı duruyorum.

Arkandayız Rijkaard,yönetime inat!

Yönetime güvenim tamdı. Rijkaard'ı destekleyip ona çok iyi bir kadro verecekleri konusunda. Keita'nın gidişini dert etmedim. Dedim ki ona göre yapmışlardır transfer planlarını. Yok arkadaş. Lig başladı. Böyle plansızlık olmaz. Bütün takımlar kadrolarını oluşturdu. Bu saatten sonra iyi futbolcu almak çok zor. Alınsa bile büyük risk.

Yazık oluyor Rijkaard'a, total futbol devrimi yapacaz laflarına, yazık oluyor Galatasaray'a, taraftarına. Rezil ediyorlar takımı. Böyle kalitesiz bir Galatasaray kadrosu daha ne görüldü ne duyuldu. Çıkar Arda ve Baros'u kümede kalmaz bu takım. Kaleci lazım, 1 defans, 2 de orta saha lazım. Sağ açığa habire sakatlanacaksa Pino, bir oyuncu daha lazım.

Yoksa Rijkaard'ı getirmenin anlamı yok. Koy Güvenç Kurtar'ı başa. En azından yıllardır ülke futboluna bu kadar hizmet eden adama istediği şansı vermiş olursun.

Habire transfer yapan yönetimlerin de yanlısı değildim. Sezon başında eldeki kadronun korunup 3 futbolcu alınması kafiydi. Leo gitti, Evet süper performans göstermiyodu ama Aykut'dan kat kat iyiydi. En azından vasat da olsa bir kalecimiz vardı. Keita gitti. Gio gitti. En kötüsü performans alınabilecek Türk oyuncular Ufuk ve Caner gitti. Zaten zayıf olan takımın içini iyice boşalttılar.

Evet elde iyi bir kadron vardır, alt yapıdan oyuncu bekler çok fazla transfer yapmazsın. Bu bir politikadır. Ama bu kadro ile mükemmel bir jenerasyon gelmezse ki böyle bi şans da yok, Rijkaard'dan iş beklemek saçmalık.

Destek veriyorum Rijkaard'a, hem de sonuna kadar, güvenim ilk geldiği günden beri hiç azalmadı. Ama eğer bu kadroyla devam edecekse yola kaçsın kurtarsın kendini. Ne olursa olsun, hangi yatırım yapılıyorsa yapılsın, kimsenin Galatasaray'ı ilk 2 ye bile giremeyeceği kesin olan bir kadro ile lige başlatma hakkı yok.

Yönetime güvenim tamdı. Rijkaard'ı destekleyip ona çok iyi bir kadro verecekleri konusunda. Keita'nın gidişini dert etmedim. Dedim ki ona göre yapmışlardır transfer planlarını. Yok arkadaş. Lig başladı. Böyle plansızlık olmaz. Bütün takımlar kadrolarını oluşturdu. Bu saatten sonra iyi futbolcu almak çok zor. Alınsa bile büyük risk.

Yazık oluyor Rijkaard'a, total futbol devrimi yapacaz laflarına, yazık oluyor Galatasaray'a, taraftarına. Rezil ediyorlar takımı. Böyle kalitesiz bir Galatasaray kadrosu daha ne görüldü ne duyuldu. Çıkar Arda ve Baros'u kümede kalmaz bu takım. Kaleci lazım, 1 defans, 2 de orta saha lazım. Sağ açığa habire sakatlanacaksa Pino, bir oyuncu daha lazım.

Yoksa Rijkaard'ı getirmenin anlamı yok. Koy Güvenç Kurtar'ı başa. En azından yıllardır ülke futboluna bu kadar hizmet eden adama istediği şansı vermiş olursun.

Habire transfer yapan yönetimlerin de yanlısı değildim. Sezon başında eldeki kadronun korunup 3 futbolcu alınması kafiydi. Leo gitti, Evet süper performans göstermiyodu ama Aykut'dan kat kat iyiydi. En azından vasat da olsa bir kalecimiz vardı. Keita gitti. Gio gitti. En kötüsü performans alınabilecek Türk oyuncular Ufuk ve Caner gitti. Zaten zayıf olan takımın içini iyice boşalttılar.

Evet elde iyi bir kadron vardır, alt yapıdan oyuncu bekler çok fazla transfer yapmazsın. Bu bir politikadır. Ama bu kadro ile mükemmel bir jenerasyon gelmezse ki böyle bi şans da yok, Rijkaard'dan iş beklemek saçmalık.

Destek veriyorum Rijkaard'a, hem de sonuna kadar, güvenim ilk geldiği günden beri hiç azalmadı. Ama eğer bu kadroyla devam edecekse yola kaçsın kurtarsın kendini. Ne olursa olsun, hangi yatırım yapılıyorsa yapılsın, kimsenin Galatasaray'ı ilk 2 ye bile giremeyeceği kesin olan bir kadro ile lige başlatma hakkı yok.

Sevgili Batu Han, gönlümüzdekileri çok güzel yazmış. Eline sağlık diyorum. Satılmış basına, yetersiz kadroya ve basiretsiz yönetime inat Rijkaard'a TAM DESTEK..

Vallahi tek sansimiz Rijkaarda destek cikmamiz, ve Sami Yen de ismini bagirmaliyiz...

arkadaşlar rijkarda destek veriyorsunuz bir şey demiyorum da maalesef rijkard gidecek çünkü yönetimle arasında sorun var bu çok açık.

Burada kimse F. Rijkaard'ın hataları yoktur demiyor.

Görüldüğü üzere Sir Alex Ferguson gibi bir hoca bile Bayern Munich maçında yaptığı o gereksiz ve son derece hatalı oyuncu değişikliği ile (spiker bile demişti artık) resmen maçı Bayern'e hediye etti.

Herkesin hataları olur. Önemli olan belli bir kalitede adam bulup, ısrar etmektir.

Teknik heyet belli bir kalitede mi? Evet.

Peki kadro belli bir kalitede mi? Hayır. Son derece kalitesiz.

Ağır revizyon yanlısı olmadım hayatta. Ancak bu gidişte seneye halimiz Milan'la aynı durumda olacak.

Cumhur, Emre Çolak, Berkin, Ahmet Kesim vs. gibi genç yeteneklerimizi saymazsak,

İlk 11 oyuncusu olarak; Neill, Lorik Cana, Arda, Milan Baros, Sabri, Pino.

Alternatif oyuncu olarak; Ufuk, Ali Turan, Hakan Balta, Serdar Özkan, Mehmet Batdal ve hatta Kewell.

Bu isimlerin dışında bütün takımın komple değişmesi gerekiyor

Taraftara, ezeli rakiplere , basına ve en önemlisi yönetime inat seninleyiz Hocam...

arkadaşlar rijkarda destek veriyorsunuz bir şey demiyorum da maalesef rijkard gidecek çünkü yönetimle arasında sorun var bu çok açık.

buyuk ihtimal yonetim rijkaardan oce gidecek renkdaş.3. bir fatih terim donemini kaldıramaz bu takım.ünal aysal gelirse ve rijkaard sozlesme uzatırsa hem unal aysalın maddi gücü,hem yeni stad dan gelecek duzenli paralarla rijkaard ve galatasaray cok farklı yerlere gelir diye dusunuyorum

Sen bizden vazgeçene kadar biz senden vazgeçmicez

Şu maçta yaptığı 1 tane bile hata yok.Suçu onda aramanın hiç bir lüzumu yok.Desteğe devam.

Büyüksün hocam.. Hele de artık ekibine ve Kewell'a yapılanlardan sonra yönetimden daha da büyüksün gözümde..

Cevap: Bu konu linki kulübe gönderildi -> Rijkaard 'a 5 yıllık sözleşme istiyoruz; ÇÜ

Valla Lucescu eli öpülesi adammış bu takımı kiralık orta sınıf oyuncularla çatır çatır oynattı. Sistem oynayalım tamam, eğer olmuyorsa zorlama arkadaş. Kapasitesini zorlama oyuncuların. Alınmıyorsa transferlerin yapılmıyorsa ona göre oynat. İstemiyorum ben bu yönetim anlayışı ile sistem falan. Elimizdeki oyuncular kullanılsın kafi. Göreceğiz kimler gelicek yine Elano'yu da göndericekler bakalım o zaman Rijkaard'a "körü körüne" bağlı olupta Elano'ya sövenler ne yapacak. Gelen gideni aratır.

haklısın renkdaş ben skibbe'yi arıyorum

buyuk ihtimal yonetim rijkaardan oce gidecek renkdaş.3. bir fatih terim donemini kaldıramaz bu takım.ünal aysal gelirse ve rijkaard sozlesme uzatırsa hem unal aysalın maddi gücü,hem yeni stad dan gelecek duzenli paralarla rijkaard ve galatasaray cok farklı yerlere gelir diye dusunuyorum

İnşallah renktaş bende rijkardı istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt