Okan Çelik
Tecrübeli Üye
- 22 Kasım 2008
- 6.073
- 47
- 1.513
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Agalar, Rijkaard hatasız mı diyoruz? Mutlaka hataları var. Biz de görüyoruz. Ama yönetimin yaptıkları artık sınırı aştı. Ben hem sevdiğim/güvendiğim için Rijkaard diyorum hem de artık yönetime İNAT Rijkaard diyorum! Yönetim gider biz Rijkaard'a sahip çıkarız. Teknik Direktör kovmaktan başka birşey yapmayan yönetime inat.
Yönetime güvenim tamdı. Rijkaard'ı destekleyip ona çok iyi bir kadro verecekleri konusunda. Keita'nın gidişini dert etmedim. Dedim ki ona göre yapmışlardır transfer planlarını. Yok arkadaş. Lig başladı. Böyle plansızlık olmaz. Bütün takımlar kadrolarını oluşturdu. Bu saatten sonra iyi futbolcu almak çok zor. Alınsa bile büyük risk.
Yazık oluyor Rijkaard'a, total futbol devrimi yapacaz laflarına, yazık oluyor Galatasaray'a, taraftarına. Rezil ediyorlar takımı. Böyle kalitesiz bir Galatasaray kadrosu daha ne görüldü ne duyuldu. Çıkar Arda ve Baros'u kümede kalmaz bu takım. Kaleci lazım, 1 defans, 2 de orta saha lazım. Sağ açığa habire sakatlanacaksa Pino, bir oyuncu daha lazım.
Yoksa Rijkaard'ı getirmenin anlamı yok. Koy Güvenç Kurtar'ı başa. En azından yıllardır ülke futboluna bu kadar hizmet eden adama istediği şansı vermiş olursun.
Habire transfer yapan yönetimlerin de yanlısı değildim. Sezon başında eldeki kadronun korunup 3 futbolcu alınması kafiydi. Leo gitti, Evet süper performans göstermiyodu ama Aykut'dan kat kat iyiydi. En azından vasat da olsa bir kalecimiz vardı. Keita gitti. Gio gitti. En kötüsü performans alınabilecek Türk oyuncular Ufuk ve Caner gitti. Zaten zayıf olan takımın içini iyice boşalttılar.
Evet elde iyi bir kadron vardır, alt yapıdan oyuncu bekler çok fazla transfer yapmazsın. Bu bir politikadır. Ama bu kadro ile mükemmel bir jenerasyon gelmezse ki böyle bi şans da yok, Rijkaard'dan iş beklemek saçmalık.
Destek veriyorum Rijkaard'a, hem de sonuna kadar, güvenim ilk geldiği günden beri hiç azalmadı. Ama eğer bu kadroyla devam edecekse yola kaçsın kurtarsın kendini. Ne olursa olsun, hangi yatırım yapılıyorsa yapılsın, kimsenin Galatasaray'ı ilk 2 ye bile giremeyeceği kesin olan bir kadro ile lige başlatma hakkı yok.
arkadaşlar rijkarda destek veriyorsunuz bir şey demiyorum da maalesef rijkard gidecek çünkü yönetimle arasında sorun var bu çok açık.
Valla Lucescu eli öpülesi adammış bu takımı kiralık orta sınıf oyuncularla çatır çatır oynattı. Sistem oynayalım tamam, eğer olmuyorsa zorlama arkadaş. Kapasitesini zorlama oyuncuların. Alınmıyorsa transferlerin yapılmıyorsa ona göre oynat. İstemiyorum ben bu yönetim anlayışı ile sistem falan. Elimizdeki oyuncular kullanılsın kafi. Göreceğiz kimler gelicek yine Elano'yu da göndericekler bakalım o zaman Rijkaard'a "körü körüne" bağlı olupta Elano'ya sövenler ne yapacak. Gelen gideni aratır.
buyuk ihtimal yonetim rijkaardan oce gidecek renkdaş.3. bir fatih terim donemini kaldıramaz bu takım.ünal aysal gelirse ve rijkaard sozlesme uzatırsa hem unal aysalın maddi gücü,hem yeni stad dan gelecek duzenli paralarla rijkaard ve galatasaray cok farklı yerlere gelir diye dusunuyorum