- 19 Mayıs 2009
- 13.176
- 22
- 1.363
Cevap: GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı
+1905
+1905
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla Lucescu eli öpülesi adammış bu takımı kiralık orta sınıf oyuncularla çatır çatır oynattı. Sistem oynayalım tamam, eğer olmuyorsa zorlama arkadaş. Kapasitesini zorlama oyuncuların. Alınmıyorsa transferlerin yapılmıyorsa ona göre oynat. İstemiyorum ben bu yönetim anlayışı ile sistem falan. Elimizdeki oyuncular kullanılsın kafi. Göreceğiz kimler gelicek yine Elano'yu da göndericekler bakalım o zaman Rijkaard'a "körü körüne" bağlı olupta Elano'ya sövenler ne yapacak. Gelen gideni aratır.
Kendini kovdurmaya çalışıyor. Yaptıklarını ve yapmadıklarını başka türlü açıklayamıyorum.
Ne yaptı neyini gördün bu maç? Allah aşkına söyle ya. Yediğimiz 2 karambol gol 11 kişi defans yapmalarını nasıl göremiyorsunuz? Onların kaç korneri bizim kaç kornerimiz var bir bakın ya.
Neyin 11 defans yapmasından bahsediyorsun yaa. Adamlar gayet normal bir futbol oynadılar Volkan Şen kaç kere karşı karşıya kaldı. Neyin 11 defansı. Ali Sami Yen'de 11 kişi defans yapılan devirlerin üstünden çok geçti. En son Gerets'in ilk sezonunda vardı o tarz bir oyun anlayışı.
Önde basıyorsun, baskı kurmuşsun mermi gibi süratli Volkan 'ın arkaya kaçıp pozisyona girmesine Rijkaard ne yapabilir? Bunu kesecek adam o pası verdirmeyecek ortasaha yada Volkan 'ın ayağını eline verecek Servet 'tir. Başka türlü durduramaz adamı.
Evet 5 sene önce şimdiki kadar işe yaramıyordum.rijkaardın arkasında duranları artık pek adam yerine koyasım gelmiyo.akıl elbette yaşta değil baştadır ama bilimsel olarak yaş gruplarıyla ilgili kanıtlanmış gerçekler var herşeyden önce yaş insana olgunluk katar.nse genç ben yatıyorum ii geceler hayırlı ramazanlarDemek 5 sene önce bi işe yaramıyordunRijkaard'ı eleştiren kral arkasında duran adam değil öylemi.Ha bide akıl yaşta değil baştadır.