GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı

+1905

frk.png

Cevap: Bu konu linki kulübe gönderildi -> Rijkaard 'a 5 yıllık sözleşme istiyoruz; ÇÜ

Valla Lucescu eli öpülesi adammış bu takımı kiralık orta sınıf oyuncularla çatır çatır oynattı. Sistem oynayalım tamam, eğer olmuyorsa zorlama arkadaş. Kapasitesini zorlama oyuncuların. Alınmıyorsa transferlerin yapılmıyorsa ona göre oynat. İstemiyorum ben bu yönetim anlayışı ile sistem falan. Elimizdeki oyuncular kullanılsın kafi. Göreceğiz kimler gelicek yine Elano'yu da göndericekler bakalım o zaman Rijkaard'a "körü körüne" bağlı olupta Elano'ya sövenler ne yapacak. Gelen gideni aratır.

Elindekilere göre oynayıp ona göre sistem kuracaksan Rijkaard'ın bu takımın başında ne işi var. Yılmaz Vural gelsin o zaman ne gerek var lucesculara skibbelere.

Dünyada sistemi olmayan tek ülke biziz sanırım. Ve bunu degiştirebilecek olan tek adam bizim elimizde. Bence rijkaard ile 5 değil 10 yıllık imzalanmalı.

Şuan tek kötü yanımız sisteme uygun oyuncu yapısına sahip değiliz. Bunca paralar harcanıp altyapı kuruldu, baştan aşağı herşeyin sisteme yönelik çalışması sağlandı.

Eğer bu adamı göndermeye kalkarsak; 1-2 yıl değil 10 yıl kaybederiz. 1-2 yıl daha sabredip, bekler isek 10 yıl üst üste bile şampiyon oluruz buna inanıyorum.

Bu yüzden Rijkaard ile 5 değil 10 yıllık imzalansın.

Cevap: Bu konu linki kulübe gönderildi -> Rijkaard 'a 5 yıllık sözleşme istiyoruz; ÇÜ

Lucescu'yu mumla arayanlar,

Adam ilk senesinde efsanevi kadromuzu yönetti ki şampiyon olamadı,

İkinci senesinde şampiyon olduğu kadroda o kiralık oyuncuların olduğu gibi Mondragon, Hakan Ünsal, B. Korkmaz, Emre Aşık, Suat Kaya, Sergen Yalçın, Ergün Pembe, Sebastian Perez, Hasan Şaş, Ümit Karan vs. bulunuyordu.

barca3.jpg

5 dakikalık sözleşme bile istemiyorum

Kendini kovdurmaya çalışıyor. Yaptıklarını ve yapmadıklarını başka türlü açıklayamıyorum.

Kendini kovdurmaya çalışıyor. Yaptıklarını ve yapmadıklarını başka türlü açıklayamıyorum.

Ne yaptı neyini gördün bu maç? Allah aşkına söyle ya. Yediğimiz 2 karambol gol 11 kişi defans yapmalarını nasıl göremiyorsunuz? Onların kaç korneri bizim kaç kornerimiz var bir bakın ya.

Ne yaptı neyini gördün bu maç? Allah aşkına söyle ya. Yediğimiz 2 karambol gol 11 kişi defans yapmalarını nasıl göremiyorsunuz? Onların kaç korneri bizim kaç kornerimiz var bir bakın ya.

Neyin 11 defans yapmasından bahsediyorsun yaa. Adamlar gayet normal bir futbol oynadılar Volkan Şen kaç kere karşı karşıya kaldı. Neyin 11 defansı. Ali Sami Yen'de 11 kişi defans yapılan devirlerin üstünden çok geçti. En son Gerets'in ilk sezonunda vardı o tarz bir oyun anlayışı.

Neyin 11 defans yapmasından bahsediyorsun yaa. Adamlar gayet normal bir futbol oynadılar Volkan Şen kaç kere karşı karşıya kaldı. Neyin 11 defansı. Ali Sami Yen'de 11 kişi defans yapılan devirlerin üstünden çok geçti. En son Gerets'in ilk sezonunda vardı o tarz bir oyun anlayışı.

Herkese tek tek cevap veremem. Buyur.

Önde basıyorsun, baskı kurmuşsun mermi gibi süratli Volkan 'ın arkaya kaçıp pozisyona girmesine Rijkaard ne yapabilir? Bunu kesecek adam o pası verdirmeyecek ortasaha yada Volkan 'ın ayağını eline verecek Servet 'tir. Başka türlü durduramaz adamı.

https://twitter.com/mercanex

Skibbe'yi kovdurduktan sonra masa kurdurup eğlenen oyuncular, Rijkaard gönderildiğinde de aynı yerde olacaktır.

Hasan Şaş: "Galatasaray'da en büyük hata, bazı oyuncuların 'Fatih Terim gelecekmiş abiler' kafa karışıklığıyla oynaması

Bu futbolcuların ben taa...

Arkandayız Rijkaard.

Sen, yarin-brigün hangi takimin basinda olursan ol... ben, her zaman ve her kosulda oldugu gibi yine senin taraftarin olacagim.

Bu yönetim anlayışına inat, arkadayız hocam.

Resmen Rijkaard ve Neskens gibi Teknik Direktörleri harciyoruz.. Göz Göre Göre harcatiyoruz.. taraftar olarak yönetimin haddini bildirmek gerekli artik diyorum ama nerede o birlik olan Galatasaray Taraftari..?

Demek 5 sene önce bi işe yaramıyordun;)Rijkaard'ı eleştiren kral arkasında duran adam değil öylemi.Ha bide akıl yaşta değil baştadır.

Demek 5 sene önce bi işe yaramıyordun;)Rijkaard'ı eleştiren kral arkasında duran adam değil öylemi.Ha bide akıl yaşta değil baştadır.
Evet 5 sene önce şimdiki kadar işe yaramıyordum.rijkaardın arkasında duranları artık pek adam yerine koyasım gelmiyo.akıl elbette yaşta değil baştadır ama bilimsel olarak yaş gruplarıyla ilgili kanıtlanmış gerçekler var herşeyden önce yaş insana olgunluk katar.nse genç ben yatıyorum ii geceler hayırlı ramazanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt