GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı

Frankie...

Önce yönetim gidecek.Arkandayız...

Sarp-Ayhan gibi adamların Rijkaard ve Neskens'i harcamalarına karşı.Arkandayız...

Rijkaarda hala güveniyorum asıl bu takımı bu hale getirenlere güvenmiyorum.Transfer sezonu bitti 2 adam aldılar biri sakat bu da bizim şansımız Linderoth kariyeri boyunca hiç sakatlanmamış adam 2.5 senede 40 maç oynayamadan gitti. Diğeri ise düz bir ön libero Cana eldeki malzeme bu daha fazlasını beklemek yanliş olur.Yazık gerçekten yazık

5 yabancı alınacak diyen yönetim yalancı, emek hırsızı olmaz, Frank Ayhan-Barış-Sarp gibi isimlerle top oynayamayınca futbolu bilmiyor olur. Sonuna kadar destekçiniz Rijkaard.

Rijkaard'ın olduğu her yere imzamı atarım...

Hasan Şaş: "İçerinden dışarıdan GS'da Fatih Terim'i başa getirmek isteyen oyuncular, basın mensupları var. Rijkaard'ın altı oyuluyor"

Cevap: Bu konu linki kulübe gönderildi -> Rijkaard 'a 5 yıllık sözleşme istiyoruz; ÇÜ

Ben hayatimda bu kadar kotu orta saha oyunculari gormedim.

Wolver H.'nin orta sahasi Galatasaray'a gelse, Galatasaray daha iyi oynar. Dusunun.

Cevap: Bu konu linki kulübe gönderildi -> Rijkaard 'a 5 yıllık sözleşme istiyoruz; ÇÜ

Allah akıl fikir versin hakan baltayı sol bek,mustafa sarpı oyuncu sanan teknik direktörle hala sözleşme istiyorsunuz.Allah aşkına.

Allah akıl fikir versin hakan baltayı sol bek,mustafa sarpı oyuncu sanan teknik direktörle hala sözleşme istiyorsunuz.Allah aşkına.

Zaten Galatasarayın kadrosunda 4 tane kaliteli solbek var Rijkaard oynatmıyor. Sakat adamları almışlar siz halen Rijkaarda sallıyorsunuz.

Zaten Galatasarayın kadrosunda 4 tane kaliteli solbek var Rijkaard oynatmıyor. Sakat adamları almışlar siz halen Rijkaarda sallıyorsunuz.

Yönetime güvenmiyorsa n Keita Topal gibi adamlara vize vermiyeceksin arkadaş Rijkard'dada suç var.

Yönetime güvenmiyorsa n Keita Topal gibi adamlara vize vermiyeceksin arkadaş Rijkard'dada suç var.

Vize verdiğini nereden biliyorsun. M.Topal kıymete bindi zaten şimdi. Aç bakalım oyuncunun topiğini geçen seneki maç sonu eleştirelere bak. Zaten her yenilgiden sonra. Eski futbolculara özlem olur senin gibi düşünenlerde. Lütfen biraz daha geniş düşünelim. Olay keitanın, Topalın satılması değil. Verilen sözlerin tutulmaması.

Keita'yı Topal'ı satıyoruz ama yerine adam alacağız dedilerse söz verdilerse bu adam ne yapacak? İyilik de kabahat oldu. Size Daum gibi hoca lazım...

Rijkaarda 5 yıllık sözleşme isteyenler benimle aynı takımın taraftarı değiller..

Bakın aşağıda anket var rijkaard ve olmayan total futbol anlayışı başarılı olacakmı diye.onun sonuçlarına bakın sizin gibi düşünen kaç kişi kalmış görün.yok 5 yıllık sözleşmeymiş bilmemneymiş bırakın bu inatçı tavırları Galatasaraya zarar veriyorsunuz

Keita'yı Topal'ı satıyoruz ama yerine adam alacağız dedilerse söz verdilerse bu adam ne yapacak? İyilik de kabahat oldu. Size Daum gibi hoca lazım...

eğer;

yönetim bu kadar zıt işler yapıyorsa Rijkaardla..

istifa edecek !!

yoksa para tatlı geliyo di mi derler..

Hep destek tam destek

Formanın hakkını verenlerle yola devam

Bursa maçında skor iyi olmasa da çok etkili oynadık her türlü istatistikte çok çok öndeydik Bursa'dan. Hâlâ güvenim var FR'ye, umarım şu transfer sezonunu iyi tamamlarız ve toplarlarız birkaç haftaya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt