GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Bu konu linki kulübe gönderildi -> Rijkaard 'a 5 yıllık sözleşme istiyoruz; ÇÜ

bu siteye her girdiğimde şu başlığı gördükçe çıldırıyorum.rijkaarda 5 yıllık sözleşme istiyorlarmış kulübe de göndermişler.hey Allahım ya.yanımda söyleseler olay çıkarırım

Tırstım yemin ederim, naparsın hoca? Yıkar mısın? Geliyim yanına söyleyim, merak ettim. 5 değil, 10 yıllık istiyorum artık.

Cevap: Bu konu linki kulübe gönderildi -> Rijkaard 'a 5 yıllık sözleşme istiyoruz; ÇÜ

boş adamlar

Arsenal,Manchester derken onların maddi gücünü de göz ardı etmemek lazım ama.

Burada ligde 3. 5. olmamız konuşuluyor , son maçlarda kewell dışında yürekli kaç oyuncu oynadı ? Ya da 2. yarıda oyuna alınıp skoru değiştirebilecek kim vardı ? Galatasaray'ın bütçesi Avrupa'da yine ses getirebilecek kadro kurabilmesi için yeterli olduğu görüşündeyim . Ama sen en basitinden Mehmet Topal'ı gönderip , aynı paraya 28 ya da kaç yaşındaysa cana'yı alıyosan ve de bu adamın her maç kırmızı kart yeme , elinde kalma ( büyük ihtimalle öyle oldu zaten ) riski varsa , bu antrenörün eline bombayı bırakıp kenara çekilip başarı beklemektir . Bu mantıkla yapılan transferlerden başarı beklemekte saçmadır , kim gelirse gelsin bu takım en iyi yine 4. olacaktır . Eğer sezon başlamış , ve de yönetim hala transfer yapmaya çalışıyorsa kimsenin Rijkaard'a başarısız deme hakkı yoktur . Bu tamamiyle yönetim hatasıdır , ama suç yine kurban seçilmesi gerektiğinden bu yine teknik direktör olacaktır . O yüzden biz bu kadar boşuna yazıyoruz .

5 yıl az gelir, en az 10 yıl kalmalı bence. Rijkaard ve Neeskens bizim ve geleceğimiz için bir şanstır. Gönderilirse inanılmaz üzülürüm. Ve gönderilirse suçlu oymuş gibi gösterilecek bu daha da kötü bir durum.

Frankkkkkkk Rijkaaaaaaard Frankkkkkkk Rijkaaaaaaard

Oleeeeeeyyyyyyy Oleeeeeeyyyyyyyy Oleeeeeeeeeeeey

Rijkaardı tanrılaştıranlar bırakın artık nedir bu Rijkaard füryası ya.

Adam sahada bizim beğenmediğimiz futboldan hiç rahatsız değil.Adam iyi oynadık oyundan memnunum diyor ya.Bu adam mı bizi şampiyon yapacak.

3.lüğü başarı sayan adam mı bizi mutlu edecek.Adam resmen dalga geçiyor bizle siz hala boş boş Hakanda,Ayhanda,Mustafada arıyorsunuz suçu.

Bir kere Rijkaard Total futbolun en iyi uygulandığı yerden kovuldu.Ve şuan Guardiolanın Barcası Rijkaardın barcasını 2ye katlar.Rijkaard Ne messiyi tam kullanabildi,ne Xavi ne de İniestayı.

Rijkaard elindeki kadroyu kullanmasını bilmeyen bir adam.Ve bakalım daha kaç maç kaybetmeliyiz bunu anlamamız için.

Ben Rijkaardı Hugo Brossa benzetiyorum.Hugo Bross da transferlerden şikayet ediyordu ama o gitti Şenol Hoca geldi.Sonuç ortada...

Ve ben eminim oyuncuyu kullanmasını bilen bir hoca gelirse Elanoda Ardada Servette Hakanda eski formlarını yakalarlar.

Adam sahada bizim beğenmediğimiz futboldan hiç rahatsız değil.Adam iyi oynadık oyundan memnunum diyor ya.Bu adam mı bizi şampiyon yapacak.

3.lüğü başarı sayan adam mı bizi mutlu edecek.Adam resmen dalga geçiyor bizle siz hala boş boş Hakanda,Ayhanda,Mustafada arıyorsunuz suçu.

Bir kere Rijkaard Total futbolun en iyi uygulandığı yerden kovuldu.Ve şuan Guardiolanın Barcası Rijkaardın barcasını 2ye katlar.Rijkaard Ne messiyi tam kullanabildi,ne Xavi ne de İniestayı.

Rijkaard elindeki kadroyu kullanmasını bilmeyen bir adam.Ve bakalım daha kaç maç kaybetmeliyiz bunu anlamamız için.

Ben Rijkaardı Hugo Brossa benzetiyorum.Hugo Bross da transferlerden şikayet ediyordu ama o gitti Şenol Hoca geldi.Sonuç ortada...

Ve ben eminim oyuncuyu kullanmasını bilen bir hoca gelirse Elanoda Ardada Servette Hakanda eski formlarını yakalarlar.

Guardiola: Bu takım Rijkaard'ın eseridir, o bana tıkır tıkır saat gibi çalışan bir takım bıraktı, benim yaptığım sadece daha fazla çalıştırmak oldu.

Messi: Rijkaard'a çok şey borçluyum. Ben daha 16-17 yaşındayken bana güvendi ve beni A takımda oynattı. Bunu unutmam mümkün değil.

Ayrıca başlıkta belirtildiği gibi, Rijkaard'a güvenenlerin ve sözleşme uzatılması gerektiğini savunanların gelmesi gereken konu burası, eleştirenlerin değil. Lütfen burayı Rijkaard'ı eleştirmek için kullanmayın. Eğer eleştirmek istiyorsanız yeni konu felan açın.

Guardiola: Bu takım Rijkaard'ın eseridir, o bana tıkır tıkır saat gibi çalışan bir takım bıraktı, benim yaptığım sadece daha fazla çalıştırmak oldu.

Messi: Rijkaard'a çok şey borçluyum. Ben daha 16-17 yaşındayken bana güvendi ve beni A takımda oynattı. Bunu unutmam mümkün değil.

Ayrıca başlıkta belirtildiği gibi, Rijkaard'a güvenenlerin ve sözleşme uzatılması gerektiğini savunanların gelmesi gereken konu burası, eleştirenlerin değil. Lütfen burayı Rijkaard'ı eleştirmek için kullanmayın. Eğer eleştirmek istiyorsanız yeni konu felan açın.

Bence trubunler her mac Rijkaard lehine tezehurat yapmali. Rijkaard'i takimda gormek istedigimiz hissettirilmeli yonetime ki, gondermege kalkmasinlar. Madem yonetimi protesto edemiyoruz, hic degilse Rijkaard'i destekleyelim. Onu da mi yapamayacagiz? Acizmiyiz?

Bence trubunler her mac Rijkaard lehine tezehurat yapmali. Rijkaard'i takimda gormek istedigimiz hissettirilmeli yonetime ki, gondermege kalkmasinlar. Madem yonetimi protesto edemiyoruz, hic degilse Rijkaard'i destekleyelim. Onu da mi yapamayacagiz? Acizmiyiz?

Zaten yapıyorlar. Karpaty maçında da oldu, Bursa maçında da oldu. Tam Rijkaard geldiğinde hep bağırdılar Rijkaard diye. Geçen sene de büyük destek verdiler. İnşallah devam ettirirler.

Zaten yapıyorlar. Karpaty maçında da oldu, Bursa maçında da oldu. Tam Rijkaard geldiğinde hep bağırdılar Rijkaard diye. Geçen sene de büyük destek verdiler. İnşallah devam ettirirler.

Buna cok sevindim... Insallah devam ederler... Keske, Turkiye'de yasasaydim da maclarda bogazim yirtilana kadar "Rijkaard" diye bagirabilseydim... Yonetimin neyin ne oldugunu gormesi lazim.

Bu bir destek başlığıdır. Eşşek kadar SÖZLEŞME İSTİYORUZ yazıyor. Bir üst başlıkta gene eşşek kadar DESTEK yazıyor.

Eleştiri yapacaklar alt topiclerde yapsınlar. Her gün Fatih Terim, 4-4-2 zırvalıklarının olduğu başlıklarda yani.

Bu bir destek başlığıdır. Eşşek kadar SÖZLEŞME İSTİYORUZ yazıyor. Bir üst başlıkta gene eşşek kadar DESTEK yazıyor.

Eleştiri yapacaklar alt topiclerde yapsınlar. Her gün Fatih Terim, 4-4-2 zırvalıklarının olduğu başlıklarda yani.

Konu 4-3-3 ve Rijkaard'ın başarısızlıkları olunca destek oluyor da Fatih Terim olunca niye zırva oluyor. Rijkaard'a sallamak ayıp da Fatih Terim'e sallamak neden normal anlayamıyorum.

Cevap: GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı

Üzülüyorum ama gidersen de her zaman sana destek vereceğim Rijkaard. Elinden geleni yaptın.........

sebeb sen değilsin bu açık diğer seçenekler için ya taraftar zorlayacak ya yönetim.

Sonuna kadar Rijkaard. ARKANDAYIZ!!

Istifa edecek birileri varsa o da yonetimdir. Bu takimda en son gidecek kisi Rijkaard'dir. isterse Adnan Polat tum takimi da yanina alip gidebilir. Her sezon teknik direktor degistirdigimiz zamanlar artik mazide kaldi.

SONUNA KADAR ARKANDAYIZ RIJKAARD!!!

Tamam elinde takım yok ama s.kurtuluş ve cana ile başlaması gerektiğini düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt