Emre Başpınar
Cezalı
- 27 Temmuz 2010
- 577
- 0
- 1.126
Cevap: Bu konu linki kulübe gönderildi -> Rijkaard 'a 5 yıllık sözleşme istiyoruz; ÇÜ
peki
peki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu siteye her girdiğimde şu başlığı gördükçe çıldırıyorum.rijkaarda 5 yıllık sözleşme istiyorlarmış kulübe de göndermişler.hey Allahım ya.yanımda söyleseler olay çıkarırım
Arsenal,Manchester derken onların maddi gücünü de göz ardı etmemek lazım ama.
Rijkaardı tanrılaştıranlar bırakın artık nedir bu Rijkaard füryası ya.
Adam sahada bizim beğenmediğimiz futboldan hiç rahatsız değil.Adam iyi oynadık oyundan memnunum diyor ya.Bu adam mı bizi şampiyon yapacak.
3.lüğü başarı sayan adam mı bizi mutlu edecek.Adam resmen dalga geçiyor bizle siz hala boş boş Hakanda,Ayhanda,Mustafada arıyorsunuz suçu.
Bir kere Rijkaard Total futbolun en iyi uygulandığı yerden kovuldu.Ve şuan Guardiolanın Barcası Rijkaardın barcasını 2ye katlar.Rijkaard Ne messiyi tam kullanabildi,ne Xavi ne de İniestayı.
Rijkaard elindeki kadroyu kullanmasını bilmeyen bir adam.Ve bakalım daha kaç maç kaybetmeliyiz bunu anlamamız için.
Ben Rijkaardı Hugo Brossa benzetiyorum.Hugo Bross da transferlerden şikayet ediyordu ama o gitti Şenol Hoca geldi.Sonuç ortada...
Ve ben eminim oyuncuyu kullanmasını bilen bir hoca gelirse Elanoda Ardada Servette Hakanda eski formlarını yakalarlar.
Rijkaardı tanrılaştıranlar bırakın artık nedir bu Rijkaard füryası ya.
Adam sahada bizim beğenmediğimiz futboldan hiç rahatsız değil.Adam iyi oynadık oyundan memnunum diyor ya.Bu adam mı bizi şampiyon yapacak.
3.lüğü başarı sayan adam mı bizi mutlu edecek.Adam resmen dalga geçiyor bizle siz hala boş boş Hakanda,Ayhanda,Mustafada arıyorsunuz suçu.
Bir kere Rijkaard Total futbolun en iyi uygulandığı yerden kovuldu.Ve şuan Guardiolanın Barcası Rijkaardın barcasını 2ye katlar.Rijkaard Ne messiyi tam kullanabildi,ne Xavi ne de İniestayı.
Rijkaard elindeki kadroyu kullanmasını bilmeyen bir adam.Ve bakalım daha kaç maç kaybetmeliyiz bunu anlamamız için.
Ben Rijkaardı Hugo Brossa benzetiyorum.Hugo Bross da transferlerden şikayet ediyordu ama o gitti Şenol Hoca geldi.Sonuç ortada...
Ve ben eminim oyuncuyu kullanmasını bilen bir hoca gelirse Elanoda Ardada Servette Hakanda eski formlarını yakalarlar.
Bence trubunler her mac Rijkaard lehine tezehurat yapmali. Rijkaard'i takimda gormek istedigimiz hissettirilmeli yonetime ki, gondermege kalkmasinlar. Madem yonetimi protesto edemiyoruz, hic degilse Rijkaard'i destekleyelim. Onu da mi yapamayacagiz? Acizmiyiz?
Zaten yapıyorlar. Karpaty maçında da oldu, Bursa maçında da oldu. Tam Rijkaard geldiğinde hep bağırdılar Rijkaard diye. Geçen sene de büyük destek verdiler. İnşallah devam ettirirler.
Bu bir destek başlığıdır. Eşşek kadar SÖZLEŞME İSTİYORUZ yazıyor. Bir üst başlıkta gene eşşek kadar DESTEK yazıyor.
Eleştiri yapacaklar alt topiclerde yapsınlar. Her gün Fatih Terim, 4-4-2 zırvalıklarının olduğu başlıklarda yani.