GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı

Bu takımın başına Rijkaard'dan daha iyisi gelemez.Rijkaard şu an başarısızsa bu onla alakalı değil,kadroyla alakalı.Adam hala Ayhanı oynatmak zorunda kalıyor,ne yapsın?Rijkaarda hep destek tam destek...Bence yönetim de Rijkaarda onun istediği,sisteme uygun,yıldız oyuncular alarak destek vermeli.Ayhan ile M.Sarp ile olmaz..

En büyük Rijkaard! Baska büyük yok!

Allah razı olsun, sana çok ihtiyacımız vardı.

geçen seneki kadro inanılmazdı keitayı küstürdü bu senede gençleri oynatmıyo gereksiz onbirlerlerle anlamsız bi taktik ısrarıyla devam ediyo vizyon göremedik daha şu ana kadar

Gecen sene geldiginden itibaren destek veriyordum bu sezonun başında da..Ama malesef goruyorumki her gecen gun rijkaard ve takım ileri gidicegine geriye gidiyor.Geldiginden beri 1 seneden fazla oldu soruyorum bizim takıma ne verdi rijkaard diye bulamıyorum.Sonucta önemli olan rijkaard degil Galatasaray..Ve rijkaardla Galatasarayın hergun daha geriye gittigini goruyorum.Rijkaardın Galatasaray'a bazı seyler kattıgını ve ileriye goturdugunu dusunen varsa nedenleriyle birlikte bilmek isterim gercekten..

Bu takımın başına Rijkaard'dan daha iyisi gelemez.Rijkaard şu an başarısızsa bu onla alakalı değil,kadroyla alakalı.Adam hala Ayhanı oynatmak zorunda kalıyor,ne yapsın?Rijkaarda hep destek tam destek...Bence yönetim de Rijkaarda onun istediği,sisteme uygun,yıldız oyuncular alarak destek vermeli.Ayhan ile M.Sarp ile olmaz..

illa ki yıldız oyuncular alınacaksa rijkaard olmanın ne gereği var ben de bunu anlamış değilim geretse skibbeye bülente vs bu transferlerin yarısı yapıldı mı ? onlar çıkıpta futbolculşar kalitesiz dedi mi ? geçiniz iyi futbolcularla oynamak oynatmak en kolayı zaten

Gecen sene geldiginden itibaren destek veriyordum bu sezonun başında da..Ama malesef goruyorumki her gecen gun rijkaard ve takım ileri gidicegine geriye gidiyor.Geldiginden beri 1 seneden fazla oldu soruyorum bizim takıma ne verdi rijkaard diye bulamıyorum.Sonucta önemli olan rijkaard degil Galatasaray..Ve rijkaardla Galatasarayın hergun daha geriye gittigini goruyorum.Rijkaardın Galatasaray'a bazı seyler kattıgını ve ileriye goturdugunu dusunen varsa nedenleriyle birlikte bilmek isterim gercekten..

çnkü FR en büyük hocadır tartışamayız şüphesiz. şüphesiz ki o ne yapsa en iyisini yapar. açıklaması bu.

hep destek tam destek

sene sonu görüşürüz...belki daha önce...at gözlüğü ile bakmaya gerek yok...karabük bile bizden daha iyi oynuyor

Rijkaard ilk geldiğinde tüm forum olarak sabır yeminleri etmiştik :D Ne güzel günlerdi.

eleştirin ama destek de verin.

Arkadaşım buraya yüz dilde Rıjkaard'a destek başlığımı yazalım anlamanız için?

Tartışmanızı ilgili topicte yapın yapacaksınız,destek olmayan şuraya girmesin.

Ey allahım.

Eğer büyük oyunculardan oluşacaksa Rijkaard'a ne gerek var diye yazmış bir arkadaş. Gecenin saatinde sırf bu yüzden login oldum.

Beni güldürdün, Allah'da seni güldürsün arkadaş. Kahkaha attım lan resmen.

İnadına ulan Frank Rijkaard. Benim asla güvenim ve sabrım bitmez.

5 senelik sözleşme isteyip, 1 - 1.5 senesinde lafından dönen döneklere aldırma sen.

hep destek tam destek..

YAz ayinda takimda muthis oyuncu kiyimi olmali... en az yuzde 80....

Yönetim bugün çıkıp '' 5 senelik sözleşme imzaladık'' dese, gider Adnan Polat ve ekibinin ayağını öperim.

Güvenimde en ufak bir eksiklik yok Rijkaard. Devam et, aldırış etme.

Bende Rijkaard'a güveniyorum.. şuanki sonuçlardan yönetim suçlu bence...

Galatasarayı seviyor musunuz o zaman bu başlık rijkardd derhal gönderilmeli veya adam gibi yönetmeli diye başlık değiştirilmeli...Adam gibi yönetemeyeceği de ortada.Nasıl olsa sezon sonu gidecek bari seneyi kurtaralım

Bu arada rijkarddı savunanlar eminim rijkarddan memnun değiller sırf ismi var sırf Fbde aykut bizde koskoca rijkardd var sırf önceden falan rijkardı sürekli övmüşlerde bu yüzden laflarından dönemiyen kişilerdir (yüzde doksanı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt