GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı

Arkandayız Reis!

Başlığın "Rijkaard ve Neeskens'e Destek" olarak değiştirilmesi daha iyi olur bence, sonuçta bizim 2 teknik direktörümüz var :)

rijkaard_neeskens2.jpg

Tapılası kişiler..

Frank!

Frank Riijkard oleeey! :cool:

Sinirleri bozulmuş adamın, takımı sahiplenircesine o sarfettiğin çaba yeter. Onu daha önce böyle sinirli göreniniz oldu mu?:rolleyes:

frank ulan!

valla içim acıdı onu izlerken...

kim bilir ne vaatlerle kandırdılar seni :(

İstifa et lan bu gece, istifa et yahu. Kurtul lan bizden, ne istiyoruz biz senden. Kurtul, Adnan Polat'mış, oymuş buymuş. Boşver yahu, al ekibini git. Bak orada Milan bekler, Pirlo'su, Flamini'si olan Milan. Forvetinde en kötü Pato'su var adamların. Git oraya, niye duruyorsun ki. Ne istiyoruz bu adamdan çözemedim, bırak git artık yahu. Yazık sana yazık !

Kusura bakmayın arkadaşlar ya!Arda Turan çıkıp Barış Özbek giriyorsa 2-1 mağlupken ben burada sakin olamam ya!Nasıl yani abi?Nasıl yani ya?

Afrika da Türk gaceteci Uefa Başkanına sorar.

Efendim Türk Milli Takımı Hiddink i getirdi ne düşünüyorsunuz.

Platini:Hoca ya fazla inanmam önemli olan takım kalitesi.Topu hoca oynamıyor.

Olay bu arkadaşlar.Hoca hikaye.Malesef takımımız kaliteli değil.

İstifa et lan bu gece, istifa et yahu. Kurtul lan bizden, ne istiyoruz biz senden. Kurtul, Adnan Polat'mış, oymuş buymuş. Boşver yahu, al ekibini git. Bak orada Milan bekler, Pirlo'su, Flamini'si olan Milan. Forvetinde en kötü Pato'su var adamların. Git oraya, niye duruyorsun ki. Ne istiyoruz bu adamdan çözemedim, bırak git artık yahu. Yazık sana yazık !

Katılıyorum.Rijkaard bize büyük,biz Rijkaard'a küçük geldik.Onun isteklerine asla cevap veremeyiz biz.Bu tip adamlar kaliteli futbolculardan anlarlar.Gitsin.

Kusura bakmayın arkadaşlar ya!Arda Turan çıkıp Barış Özbek giriyorsa 2-1 mağlupken ben burada sakin olamam ya!Nasıl yani abi?Nasıl yani ya?

Bununla da her yerde karşılaşıyorum, ama anlam veremiyorum. Arda artık aldığı topları da olumlu kullanamıyordu, fizik olarak da iyice düşmüştü ve sinirleri bozulmuştu. FR orta sahanın da düşüğünü görünce son 10 dakika belki biraz dengeyi sağlarım diye Barış alındı, bence mantıklı da bir hareketti.

Hemen isimlere bakıp Arda çıktı Barış girdi ya olmaz böyle şey demeyin. Barış'ı almak için illa Sarp veya Ayhan mı çıkmalı, tersi durumda Arda yerine illa ki Kewell mı girmeli?

Bununla da her yerde karşılaşıyorum, ama anlam veremiyorum. Arda artık aldığı topları da olumlu kullanamıyordu, fizik olarak da iyice düşmüştü ve sinirleri bozulmuştu. FR orta sahanın da düşüğünü görünce son 10 dakika belki biraz dengeyi sağlarım diye Barış alındı, bence mantıklı da bir hareketti.

Hemen isimlere bakıp Arda çıktı Barış girdi ya olmaz böyle şey demeyin. Barış'ı almak için illa Sarp veya Ayhan mı çıkmalı, tersi durumda Arda yerine illa ki Kewell mı girmeli?

Arda'yı sağ beke çekebilirdi. Biliyor muydu o özelliğini bilmiyorum tabii. Ali Turan'dan kötü oynamazdı, rakip de Arda'yı görünce çıkamazdı zaten.

Arda'yı sağ beke çekebilirdi. Biliyor muydu o özelliğini bilmiyorum tabii. Ali Turan'dan kötü oynamazdı, rakip de Arda'yı görünce çıkamazdı zaten.

Evet tabi farklı varyasonlar olabilirdi Ali'nin yerine Barış da geçebilirdi ama benim karşı çıktığım olay, hemen isime ve duruma bakılıp karar verilmesi. Diğer etkenler gözardı ediliyor, Arda çıkıp Barış giremez açısından bakılıyor sadece.

geçen sene yapılan şey bu sene de yapılıyo

Rijkaarda yine kalitesiz bir kadro verilerek başarı bekleniyo

bu adam elindekiyle yetinecek adam değil

bu adama taş gibi en az 3 tane istediği ortasaha oyuncusunu almazsan istediği oyunu oynatamaz...

ya yönetim istifa etsin ya rijkaard gitsin

ya da yönetim aklını başına alsın şu takıma doğru düzgün oyuncular transfer etsinler ...

Katılıyorum.Rijkaard bize büyük,biz Rijkaard'a küçük geldik.Onun isteklerine asla cevap veremeyiz biz.Bu tip adamlar kaliteli futbolculardan anlarlar.Gitsin.

Hiçkimse Galatasaray'dan büyük olamaz.

Yönetim bazında bahsediyorsan o ayrı, ama Galatasaray benim için Rijkaard'dan 1 milyon kere önce gelir.

Hala destek olanlar var mı? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt