- 8 Temmuz 2010
- 11.341
- 1
- 1.203
Cevap: GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı
Arkandayız Reis!
Arkandayız Reis!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İstifa et lan bu gece, istifa et yahu. Kurtul lan bizden, ne istiyoruz biz senden. Kurtul, Adnan Polat'mış, oymuş buymuş. Boşver yahu, al ekibini git. Bak orada Milan bekler, Pirlo'su, Flamini'si olan Milan. Forvetinde en kötü Pato'su var adamların. Git oraya, niye duruyorsun ki. Ne istiyoruz bu adamdan çözemedim, bırak git artık yahu. Yazık sana yazık !
Kusura bakmayın arkadaşlar ya!Arda Turan çıkıp Barış Özbek giriyorsa 2-1 mağlupken ben burada sakin olamam ya!Nasıl yani abi?Nasıl yani ya?
Bununla da her yerde karşılaşıyorum, ama anlam veremiyorum. Arda artık aldığı topları da olumlu kullanamıyordu, fizik olarak da iyice düşmüştü ve sinirleri bozulmuştu. FR orta sahanın da düşüğünü görünce son 10 dakika belki biraz dengeyi sağlarım diye Barış alındı, bence mantıklı da bir hareketti.
Hemen isimlere bakıp Arda çıktı Barış girdi ya olmaz böyle şey demeyin. Barış'ı almak için illa Sarp veya Ayhan mı çıkmalı, tersi durumda Arda yerine illa ki Kewell mı girmeli?
Arda'yı sağ beke çekebilirdi. Biliyor muydu o özelliğini bilmiyorum tabii. Ali Turan'dan kötü oynamazdı, rakip de Arda'yı görünce çıkamazdı zaten.
Katılıyorum.Rijkaard bize büyük,biz Rijkaard'a küçük geldik.Onun isteklerine asla cevap veremeyiz biz.Bu tip adamlar kaliteli futbolculardan anlarlar.Gitsin.