GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı

Sonuna kadar yanındayım.. Rijkaard kesinlikle yanlış yolda değil...

Ben de varım.

her zaman da destekleyeceğim. Başka zaman istikrar diyen bülbüller, kelle avcılığında bir numaraya oynarlar.

İşte Türk futbolu bu yüzden bir yere varamaz. Hem de hiç.

Dünyanın en iyi hocalarını harcadı bu millet. Rijkaardı da harcayacaktır merak etmeyin.

Bazen hataları olsada arkasında durmak gerekiyor bencede her sene hoca değiştirmekle olmuyor. İstikrar çok önemli bence.

reijkaard_guzel.jpg

Reisin sonuna kadar arkasındayız.

Bari bu konuda rahat bırakın yahu bizi. Bırakın biz kuru kuru tapalım, -size göre- Rijkaard > Galatasaray diyelim. Bırakın burda yapalım.

Hiçkimse Galatasaray'dan büyük olamaz.

Yönetim bazında bahsediyorsan o ayrı, ama Galatasaray benim için Rijkaard'dan 1 milyon kere önce gelir.

Hocam lafı nereden anlamış nereye çekmişsin.Rijkaard'ın dediklerini yapabileceği kalite de bir takım değiliz henüz.

dünyadaki en elite hocalardan biri ama yönetim sayesinde ağızlara sakız oldu.. keşke gitmesen dicem ama kariyerin açısından git kurtul yoksa bu ülkeye gelen büyük değerlerin yıllar sonra lanet edilerek daha önceki kariyerleri göz önünde bulundurulmadan kötü sözlerine şahit olcaksın kaç git Rijkaard...

Uyarı;Çok uzun konuşmayacağım tartışma çıkaracak laflarda atmayınız, çünkü laf atıcak arkadaşları üzmek ve kendimide yormak istemiyorum baştan uyarayım. Ben kendi düşüncemi söylüyorum

Konuya gelecek olursak son 5 senede 6 hoca değişmiş Rijkaard'a laf ediyorsunuz iyi güzel hoşta, 5 senede 6 hoca nedemek ? Eğer 5 senede 6 hoca değişiyorsa bu hocaların kalitesizliği veya başka birşeyi değildir...Hadi bir tanesi kötü olmadı yollansın dediniz, diğeri geldi bunadı yollansın dediniz, diğeri geldi bu futboldan anlamıyor yollansın dediniz, iyi güzel hoşta 6 hocanın hepsimi kötüydü ? hiçmi futbolcularda suç yoktu ? hiçmi yöneticilerde suç yoktu ? 5 senede 6 hoca değişmek ilginç...

Rijkaard'ın en büyük destekcisiyim...

dipnot; Bana Real Madrid örneği vermeyin, Real Madrid'i takım yapacak hoca getirmediler sandılar iyi oyuncular ile herşey süper olacak fakat başlarına, onları birlik yapacak hoca gelmedi yada getirilmedi bu seneye kadar...

Malzeme bozuksa aşçının yapacağı yemek de çok kaliteli olmaz.Bir bakalım bedava yerli transferler bize neler kazandırdı şimdiye dek,ya da yönetim yabancı transferde kaçıncı alternatifle görüşüyor şu anda.

+1905

Biz göndermeden istifa edip çeker gider.

Arkandayız Rjkaard.

Hocam lafı nereden anlamış nereye çekmişsin.Rijkaard'ın dediklerini yapabileceği kalite de bir takım değiliz henüz.

Tamam tamam :) Zaten yönetim bazında bahsediyorsan o ayrı demiştim. Açık kapı bıraktım yani.

Agalar, Rijkaard hatasız mı diyoruz? Mutlaka hataları var. Biz de görüyoruz. Ama yönetimin yaptıkları artık sınırı aştı. Ben hem sevdiğim/güvendiğim için Rijkaard diyorum hem de artık yönetime İNAT Rijkaard diyorum! Yönetim gider biz Rijkaard'a sahip çıkarız. Teknik Direktör kovmaktan başka birşey yapmayan yönetime inat.

Türkiye'de bir iki maç, şampiyonluk kaybederek hocaların kellesinin uçurulması geleneğine karşı isyanın adıdır Frank Rijkaard. Bugün ligimizin neden dünyada marka ligler arasında olmadığı, y.dışında 1-2 yıldız futbolcumuz yer almadığı, büyük şampiyonalarda hakemlerimize bile görev verilmediği ve milli takımımızın büyük ölçüde istikrarsız olduğu bir ortamda Türk futbolunun bütün suçlusu teknik adamlar mıdır bunu sorgulamanızı gerçekten canı yürekten isterim. Olabilecek en optimum seviyede imkanlarla kurulmuş bir futbol takımında elindeki malzemeye kendine göre şekil veren bir adamı sorgulamaktan çok bu adama destek olmamız gerektiği kanısındayım. Tarihe baktığımızda ise Sir Alex Ferguson'un kaç yılda M.United'ı o mertebeye getirdiğini ve daha sonra oturttuğu sistem (altyapı, saha dışı v.b. alanlarda dahil) ile bugün o takımın hangi kulvarlarda ne şekilde mücadele ettiğini hepimiz hayranlıkla izlemekteyiz. İşte bu nedenle bu sorgulamaları yaparken tam anlamıyla bir futbol seyircisi ve Galatasaray taraftarı olarak Frank Rijkaard'a destek olmamız gerektiğini düşünüyorum. Aksi halde hepimiz o gazete köşelerindeki ve televizyonlardaki futbol cahillerinden oluruz. (futbol duayenlerinden değil)

NOT: Rijkaard'la beraber her alandaki Galatasaray S.K.deki değişimi iyi bir şekilde gözlemlemenizi dilerim.Bunun meyvelerini 3-5 yıl sonra aldığımızda umarım bu adamı saygıyla anarsınız.Bırakın 1-2 sezon heba olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt