GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı

Biz her zaman destekçin olsak da başta Büyük Kaptanımız Arda olmak üzere tüm yerli futbolcular seni satmış. Kalsan da gitsen de desteğimiz seninle.

Ama her kararında haklısın, bu basiretsiz yönetim seni kovma sahtekarlığını yapmadan sen istifa et.

Cevap: Sonuna kadar Rijkaard. ARKANDAYIZ!!

rijkaard ne yapsın inşaat yapacak adamın eline çimento yerine un verirsen olacagı budur

arkandayiz rijkaard

anket sonuclarini her yerde acikda - baska konu acsaydin. Adnanlara dieyeceginiz buraya :-)

Yerli futbolcular seni satsa da biz senin arkandayız. Senden önce gidecek ruhsuz futbolcular ve basiretsiz yönetim var!

Yönetim değişirse Rijkaard'da gider. Ama artık bunu düşünemeyiz, amatör takımlardan farksız konumdayız şu anda...

Biz her zaman destekçin olsak da başta Büyük Kaptanımız Arda olmak üzere tüm yerli futbolcular seni satmış. Kalsan da gitsen de desteğimiz seninle.

Ama her kararında haklısın, bu basiretsiz yönetim seni kovma sahtekarlığını yapmadan sen istifa et.

Yapma hoca :) İkinci yarı en iyi oynayan adam Arda'ydı.

Sonuna kadar arkandayım ama Eğer bu hakan balta futbolcu bozuntusunu kadro dışı bırakmassan sana olan desteyim tamamen biter.

Kongre şart, yönetimin değişmesi! Bu yönetim sezon başalamdan Galatasasaray 'ın 1 senesini yedi. Rijkaard gemileri yakıp paf takıma yönelmeli, 5-6 tane futbolcuyu süresiz kadrodışı hatta sözleşme feshi lazım.

biz destek olsak ne olcak

yönetim faturayı ona kesecektir

kendini hiç görmez

daha vakit var çünkü

Bırak Tamer'im, hırslı oynamak hakeme diklenmekle olmuyor. Onlar göstermelik oyun, efektif bir pozisyon mu var Allah aşkına? Aklı başka yerde, bariz belli. Hocanın kuyusu kazılıyor, bu kadar basit. Ama görüşündür saygı duyarım.

bu kafayla devrim mevrim olmaz

git rijkaard , adamda huzurda kalmadı

Hiçbirinin arkasında değilim alayı gitsin! Yeter be bundan daha rezil bir hale düşürmeden bizi Rijkaard'da gitsin kırdığı yumurta kırkı aştı!

Rijkaard bu hali Barcelonada yaşadıgı durumdan daha çok konusulacak artık Avrupada.

TAM DESTEK ... biraksa ama kendisi icin en iyisi olu - ne yazik ki biz bir daha böyle antrönör bulamayiz ... niye cünki - SEZGIN getirecek TD'ü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt