GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Sonuna kadar Rijkaard. ARKANDAYIZ!!

Mantikli olan kalmasidir.

Rijkaard gitsin bence diyen arkadaslar ise gercek sorunu gorememektedirler.

Ali Turan gibi bir adama kaç maçtır katlandığımız yetmezmiş gibi bu maçta tüm topları kaptıran önündeki adama pas veremeyen bu adama 80 dakika tahammül etti. Bu maça kadar her türlü savundum Rijkaard'ı hatta maç içinde yanımdaki adam savunmaktan helak oldum ama artık bitmiştir. Rijkaard'ın arkasında falan değilim artık. Tabiki en büyük suç yönetimin ama bazı şeyleri göremiyorsan teknik adam olarak suçu çok uzakta aramamak lazım. Ayrıca ben gitsin demiyorum ama artık savunmıycam kimseye.

Ne hallere düştük, övün yönetim bu senin eserin!!!

Oyun içinndeki hamleleri ve kadrosu tartışılır. Neill ve Serkan varken, sag bekte A.Turan'a rakip 10 kişi iken bile ısrar etmek. Barış'ı sag acıkta kullanmak. Emre Çolak, Aydın Yılmaz gibi iyi-kotu begenelim-begenmeyelim, en azından ofansif oyuncular elinde varken, Barış-Sarp-Ayhan-Cana dortlusunu aynı anda oynatmak ne kadar akıllıcaydı? 0-0'la tur atlasak amenna ama gol lazım iken bu defansif 4'luyle ne yapabilirdik?

Sag bekin A.Turan

Orta sahan Sarp-Barış-Cana-Ayhan seklinde secersen gol atman zorlasır. Pekala

Sag bek Neill ya da Serkan

Orta sahan Sarp-Emre-Ayhan-Aydın seklinde secilebilirdi.

kadro kesinlikle kotu degil.. oyle cimento yerine un verildi falan laflari ucuz oluyor malesef.. bu kadro 1-2 oyuncu haric gecen sene basi gelene 5 gidene 3 atan kadronun aynisi..

hala kadroyu beğenmeyen rijkaadcılar

kardeşim liverpoolun kadrosunu saydırtmayın bana ama bugün süper sistem kurmuş olan trabzon karşısında çok kötü oynadı bu adamlar

niye onların başında da var bir rijkaaard

kadroyu geçin bozuk plak gibi aynı şeyi tekrarlamayın

git takımımdan beceriksiz adam...

Cevap: GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı

Sen sağında Ali Turan solunda yeryüzünün en büyük kazması Hakan Balta olan, orta sahası Barış-Sarp-Ayhan olan bir takıma sabrediyorsun. Yemin ediyorum takım küme düşse bile sonuna kadar ben de sana sabredeceğim. Yönetim eğer biraz onurluysa derhal toptan istifa etmeli.

Rijkaard ve Neeskens Türkiye'ye gelmiş en iyi teknik direktörlerdendir futbolcuların kalitesizligi ve yönetim yüzünden takım futbolu kötü oynuyor

Sonuna kadar Rijkaard.Rijkaard yollanacağına önce birileri yönetmeyi birileride oynamayı iyi öğrensin ;).

Umarım Rijkaard istifa eder, bu yönetime ADAMlık nasıl olur gösterir.

tabi canım koskoca dunya yıldızımız Arda utanmasa birde tesbihle gezecek sonra kadroda bısey yok de adam onundekı topa kosmuyor neysmıs efendım top ona gelecekmıs bakıyor oyle

Rijkaard bu yalancı yönetimle çok fazla dayanamaz. Adnan Polat'ın huyudur çok sever antrenör harcamayı.

Hanginizde kimde o yürek var? fenerden 4 yiyen liderin 9 puan arkasında ilk devreyi bitirmiş Terim'in arkasında duracak kadar?

Ben kimsenin arkasında değilim şahsen. Arkasında durulacak kişi veya unsurlar kalmadı bu takımda.Herkesin suçu bini geçti. En başta yönetim olmak üzere,Rijkaard ve futbolculara güvenim yok.

Bu durumda birilerinin arkasında durmak bana garip geliyor.Gitse daha berbat olabiliriz,gitsin dediğim de yok ama savunamıyorum da kendisini. Yönetim ve futbolcuları da aynı şekilde... Kimin arkasında durabilirsin ki bu halde?! Kimin suçu yok ?!

arkanı kolla rijkaard!! bu taraftar hep arkanda durdu ama şimdi arkanı kolla rijkaard..seninde kredin bitti her ne kadar en az suçlu sen olsanda buraya kadar..

Yönetimden tut Rijkaard a Ardadan tut Ayhana hiçbirini istemiyorum defolup gitsinler 2006 da bundan daha kötü kadromuz vardı ama sahada hırs istek vardı Rez.il herifler şıu takımdan kaç milyon dolar yuttular ayıp ulan ayıp

sonuna kadar rijkaard...

****** git bu takımdan yönetim.

Rijkaard:Takım da kalite yok sakat çok.Aylardır defans oyuncusu istedim almadılar..

duydunuzmu Rijkaard ne dedi?

ben defans oyuncu istiyorum, alamadik. kalite0 sakatlar cok demis

Şuanda takım içinde çabalayan tek adam rijkaardır oyüzden tam destek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt