GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Bu konu linki kulübe gönderildi -> Rijkaard 'a 5 yıllık sözleşme istiyoruz; ÇÜ

Seni sevmeyen ölsün :D

Cevap: Bu konu linki kulübe gönderildi -> Rijkaard 'a 5 yıllık sözleşme istiyoruz; ÇÜ

Rijkaard kalsın. Beni Galatasaray taraftarlığından silin, Stadlara almayın, maçları izlememi engelleyin ama Rijkaard 5 yıl kalsın..Her şey Galatasaray ın menfaati için...

Frank Rijkaard Frank Rijkaard Oleyyy Oleyyyy Oleyyyy

Destek...

Sonuna kadar !

Rijkaard'ı en azından 1 yıl daha takımda tutmalıyız. Rijkaard'ın asıl takımını gelecek sezon göreceğiz ve iddia ediyorum gelecek yıl Rijkaard kalırsa büyük bir puan farkıyla haftalar öncesinden Şampiyon olacağız.

Fenerbahçeli arkadaş sezon sonu Neeskens takımın başına geçecekmiş Rjkaard da Milan'a gidecekmiş diyor.

Tüm Fenerlilere inat Rjkaard !

İstikrar çok önemli ya sonuçlar ne olursa olsun taraftar arkasında durmalı...

Gerçi taraftar Rijkaard'ı seviyor,arkasında durur..

Hep söyledim,yine söylüyorum Rijkaard'ın asıl takımını gelecek sezon göreceğiz. Neeskens'le birlikte bunu daha önce başardılar.Burda da başaracaklar. Rakip takımın kalesinin içine kadar oyunumuza sahada kuracağız. Yeter ki devre arasında aksayan yerlere bir iki takviye yapılsın yeter.Ben bu adama inanıyorum, Siz de inanın.

İmza.

Rijkaard'ı göndermek veya kötülemek bu sisteme ve ekole hakarettir ! Ben hocamıza güveniyorum ve biliyorumki bu takım onun gerçek takımı değil. BİZ GÜNÜ KURTARMAK İÇİN DEĞİL GELECEĞİ KURTARMAK İÇİN RİJKAARD'I VE EKİBİNİ BURAYA GETİRDİK !!! bunu kimse unutmasın.

Hep söyledim,yine söylüyorum Rijkaard'ın asıl takımını gelecek sezon göreceğiz. Neeskens'le birlikte bunu daha önce başardılar.Burda da başaracaklar. Rakip takımın kalesinin içine kadar oyunumuza sahada kuracağız. Yeter ki devre arasında aksayan yerlere bir iki takviye yapılsın yeter.Ben bu adama inanıyorum, Siz de inanın.

İnanmıyorum malesef ama inanmak istiyorum.

"Önce önündekini bitir" diye bir söz vardır yediği yemek bitmeden daha fazlasını isteyen çocuklara söylenir. Rijkaard'ın önce sözleşmesi bitsin de ondan sonra 5 senelik mi istersiniz 10 senelik mi yoksa "Go Home Rijkaard" mı olacağına o zaman karar verirsiniz..

Hayalperest bir baslik olmus, 2 senede bir baskan degisen bir sistemde 5 yillik sozlesmeyi ruyasinda bile goremez hicbir teknik direktor.

Bir teknik adamın Galatasaray'da uzun yıllar çalışmasını istememizin neresi hayalperestlik. Her sezon biri gidip biri geleceğine Rijkaard çalışsın işte. Daha iyisinimi bulacağız. Başarısızlıktada onun yanında olalım, başarıdada. Ama önce biraz sabredelim, uzun vadede neler yapabileceğini görelim. Sanki Rijkaard çok istedide bizle beraber 5 sene çalışmayı. Keşkee diyorum sadece keşkeeee.

bes yil daha kalacak rijkaard

Çünkü Caner gibilerine meydan kalsın :@

Kızgın arkdaşlarım bana hak vermeyecekler ama ben sözümün arkasındayım. Frank 'e desteğim sürüyor.

Ben hala aynı fikirdeyim.Caneri,Seveti,Topalı,Sarpı,Barış ı verip bizi Barcelona yaptığını hayal ederken herkes imzasını atıyordu.O ismini yazdığım futbol oynayan insanların yeteneksiz olduğunu anladık.Suç bizimmi Rijkaard ın mı?

Rijkaard da, Del Bosque Aragones gibi başarısız oldu. İspanyol ekolünden hocalar yapamıyor. Takım umut adına hiçbir şey vaad etmiyor. Sözde pas takımı olacaktık son 5 maçtır herkes bizi pas manyağı yapıyor.

tabi tabi hemen imzanlansın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt