GSCimbom Resmi "Rijkaard'a Destek" Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Bu konu linki kulübe gönderildi -> Rijkaard 'a 5 yıllık sözleşme istiyoruz; ÇÜ

Frank Rijkaard kalmalı. tek umudum gelecek sezon istediği 2-3 oyuncuyu aldırıp takımı şahlandırması..

Cevap: Bu konu linki kulübe gönderildi -> Rijkaard 'a 5 yıllık sözleşme istiyoruz; ÇÜ

Hep destek, tam destek!

Merak etmeyin.

7 hafta var.

Bursa'nın bizle ve Beşiktaş'la.

Fenerbahçe'nin Beşiktaş ve Trabzon'la.

Beşiktaş'ın Fenerbahçe, Beşiktaş ve Bursa ile maçı var.

Sonuna kadar...

Destekliyorum ama bazı hatalarından vazgeçmeli...

Ben hiç desteklemiyorum.sorun kesinlikle hocadan kaynaklanıyor.bukadar cok yıldız oyuncunla oynadığın futbola bak.4 forvet oynuyoruz gol atamıyoruz tek forvet oynayalım belki gol yemeyiz

Merak etmeyin.

7 hafta var.

Bursa'nın bizle ve Beşiktaş'la.

Fenerbahçe'nin Beşiktaş ve Trabzon'la.

Beşiktaş'ın Fenerbahçe, Beşiktaş ve Bursa ile maçı var.

senin inancına ve güvenine saygım sonsuz renkdaş sakın üstüne alınma ama bizde bu futboulcular bu ruhla oynadıktan sonra senin mesaj halamın bilmemneresi olsa amcam olurdudan ileriye gitmiyor...

Ya bi yandan Rijkard'a güveniyorum kalsın diyorum öbür yandan bu adam hangi maçta maç kazandırdı,hangi maçta geriden gelipte oyuncu değişiklikleriyle maçı kurtardı.Bilmiyorum ama Fatih Terim'e bu kadro verilse daha iyi olurdu

Recep İvedik 3 filmini izleyenler bilirler. Recep İvedik hediye paketi şeklinde yaptırdığı bir kutu baklavayla sorunlarını çözeceğine inandığı psikoloğun yanında alıyordu soluğu. Psikolog hiçbir şey yapmadığı halde 20 seans gelmesini istiyordu Recep İvedik'ten. Bunun karşılığında ise 3000 dolar talep ediyordu. Buna sinirlenen Recep İvedik baklavasını psikoloğum masasından aldığı gibi psikoloğa şu komik sözleri söylüyordu:

"Nah sana baklava. Nah sana baklava"

Rijkaard ile ilgili bu topici görünce aklıma bu söz geliyor son birkaç haftadır..

senin inancına ve güvenine saygım sonsuz renkdaş sakın üstüne alınma ama bizde bu futboulcular bu ruhla oynadıktan sonra senin mesaj halamın bilmemneresi olsa amcam olurdudan ileriye gitmiyor...

Bi inansa benim gibi futbolcularımız gerisi gelicek.

Herkes Sabri gibi pres yapsa bi.

Ufak bir ışık görsek takımda kalan 7 haftada.

Rijkaard büyük hoca Centilmen kaliteli insan ama doku uymadı sanırım.

5 yılda az hayatının sonuna kadar Galatasaray'la sözleşme imzala hocam....

İmza tabiki.

Recep İvedik 3 filmini izleyenler bilirler. Recep İvedik hediye paketi şeklinde yaptırdığı bir kutu baklavayla sorunlarını çözeceğine inandığı psikoloğun yanında alıyordu soluğu. Psikolog hiçbir şey yapmadığı halde 20 seans gelmesini istiyordu Recep İvedik'ten. Bunun karşılığında ise 3000 dolar talep ediyordu. Buna sinirlenen Recep İvedik baklavasını psikoloğum masasından aldığı gibi psikoloğa şu komik sözleri söylüyordu:

"Nah sana baklava. Nah sana baklava"

Rijkaard ile ilgili bu topici görünce aklıma bu söz geliyor son birkaç haftadır..

Baklava falan yok Rijkaard'a. Abdullah Avcı'yı istiyorum ben..

Peki Abdullah Avcı gelince yenecekmiyiz Fenerbahçe'yi....

En azından çalıştırdığı takımda ne yaptığını bildiğim ve yıllardır takdir ettiğim bir adam. Üstelik de Galatasaraylı. Para için burada olacak biri değil. İskenderlerle, Efelerle, Rızvanlarla, Mahmutlarla adamın yaptıklarına bak. Bütün güçlü takımlara çelme takabiliyor. Rijkaard'ın milyon euroluk takımı ise ne oynadığını biliyor, ne de doğru dürüst sonuç alıyor..

En azından çalıştırdığı takımda ne yaptığını bildiğim ve yıllardır takdir ettiğim bir adam. Üstelik de Galatasaraylı. Para için burada olacak biri değil. İskenderlerle, Efelerle, Rızvanlarla, Mahmutlarla adamın yaptıklarına bak. Bütün güçlü takımlara çelme takabiliyor. Rijkaard'ın milyon euroluk takımı ise ne oynadığını biliyor, ne de doğru dürüst sonuç alıyor..

Öenmli olan o isimleri çalıştırmak değil

Kewell.Baroş,Elano,jo,Santos,Neill gibilerini kaldırabilecek mi ?

Onlara karşı sorumlulk alabilecek mi önemli olan bu değil yoksa Rjkaard'dan sonra Bende isterim Avcıyı ama önemli olan bu...

5 yıl mı? Yarın gitsin bence.

Öenmli olan o isimleri çalıştırmak değil

Kewell.Baroş,Elano,jo,Santos,Neill gibilerini kaldırabilecek mi ?

Onlara karşı sorumlulk alabilecek mi önemli olan bu değil yoksa Rjkaard'dan sonra Bende isterim Avcıyı ama önemli olan bu...

rijkaard baya iyi kaldırıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt