- 22 Kasım 2008
- 14.988
- 569
- 1.908
Ne açıdan değil ? Senin açından mı, yoksa belirli bir grup açısından mı ?![]()
Porsuklar için de, komodolar için de, kediler için de hatta bağımsızlar için bile hiç iyi değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne açıdan değil ? Senin açından mı, yoksa belirli bir grup açısından mı ?![]()
Allah allah ne ola kiPorsuklar için de, komodolar için de, kediler için de hatta bağımsızlar için bile hiç iyi değil![]()
Allah allah ne ola ki![]()
Açtım Freddy izliyorum anasını satem,kar da hafiften atıyor ohBu ne demek şimdi? :38573: Neye kime ılık diyorsun sen bakayım bir daha alalım onu? :H Queen - We Are The Champions parçası ile şeytanın bacağını kırıp ilk ESC şampiyonluğunu yaşayan adam mı diyor bunu?Şampiyon olduktan sonra sek sek sekerek mahmure modunda sekiyordun burada kardeşim ne çabuk unuttun
Queen şampiyonluğundan önce Freddy dediğin zaman aklına aşağıdaki eleman gelen Aslan bey kardeşim rockçılara laf sokuyor gör de inanma :asd22:
![]()
Hayırdır inşallah :asd22:
?Yarın biriniz 76. yarışmanın konusunu açarsınız, açmak durumunda kalırsınız, o kadar söyleyeyim, başka da bir şey demeyeyim![]()
Sen de filmlerin dizilerin arasından çıkamadın bir türlüAçtım Freddy izliyorum anasını satem,kar da hafiften atıyor ohBundan da nasiplendim
![]()
Ayberk cok bozdu son zamanlarda aci ama gerecek.Sen de filmlerin dizilerin arasından çıkamadın bir türlüUltracılar gelmiş forumu basmış Ayberk kardeşim ortalarda yok
![]()
Cok enteresan herkes sonuncu oldu galibaYarın biriniz 76. yarışmanın konusunu açarsınız, açmak durumunda kalırsınız, o kadar söyleyeyim, başka da bir şey demeyeyim![]()
Sen de filmlerin dizilerin arasından çıkamadın bir türlüUltracılar gelmiş forumu basmış Ayberk kardeşim ortalarda yok
![]()
Cok enteresan herkes sonuncu oldu galiba![]()

Nasıl puanladıysanız artık
Sent from my iPhone using Tapatalk
Neyse kardeşim sen film izlemeye devam etKim bastı forumu ? Mani yazasım geldiBugün fena lokum bastım mideye Erman,üzerimde nedense bir ağırlık var,Köyden İndim Şehire'deki üzerindeki altınlarla yürüyemeyen Zeki Alasya gibiyim (nasıl bir tanım bu yahu)
![]()
Bir gecede 2 yarışma yapıp tarihe mi geçsem lanAçsam mı 76. yarışmanın kayıtlarını şimdi
![]()
Düzenlenecek mi acaba yetmişaltı,Neyse kardeşim sen film izlemeye devam etHepimiz için en hayırlısı bu olacak sanırım :asd22:
İstirham ediyoruz lütfeniniz. Beni kıracağına, bence kafanı kırmalısın ağabeyBir gecede 2 yarışma yapıp tarihe mi geçsem lanAçsam mı 76. yarışmanın kayıtlarını şimdi
![]()
Sen niye inatla benle ikili diyaloga girmiyorsun, Arda abi oraya 76 yi acsam mi demis hala Ermana yaziyorsun, bizi sevmiyorsan soyle bilelim.Düzenlenecek mi acaba yetmişaltı,
Güzel haberler gelecek yaparken biz kahvaltı,
Bir de bakmışız listedeki şarkılar tam bir kafa sallantı,
İşte o zaman kazanacak porsuk takımı.