GSCimbom "Şampiyonlar Şampiyonu" Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Uğur Kaya!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düzenlenecek mi acaba yetmişaltı,
Güzel haberler gelecek yaparken biz kahvaltı,
Bir de bakmışız listedeki şarkılar tam bir kafa sallantı,
İşte o zaman kazanacak porsuk takımı.

Ovvv..

635866612803504984-1993230285_ASMFRPi78Gej4H2aJlQ41v4RGWDZPxcAmkQDF-nsANJZFQHYCu5YtWG70Si770EFl9y--TlqRcEQpXnnsUkGzBv_HmaGUc82gfM58Yn1ndlT0C6GFImYFFhIxgR9WKXjQLjIHX15

Oğlum konuda kalanların tamamı 30+, yaşlandıkça uyku ihtiyacının azaldığı olayı gerçek galiba :D

Bu sahin in mantisi nasil ?

Yasamkente bim acildiginda gidip bir baktim, noluyor diye neyse sampuan aldim, les gibi kokuyordu sonra bir daha gitmedim. Sampuan kotu kokar mi arkadas :D

Ben sadece bir kere acaba dondurulmuş künefe var mıdır diye girmiştim oraya, başka yerlerde yok da :D

Yasamkente bim acildiginda gidip bir baktim, noluyor diye neyse sampuan aldim, les gibi kokuyordu sonra bir daha gitmedim. Sampuan kotu kokar mi arkadas :D
Sana bir şampuan markası vereyim Mehmetçim, yine yat kalk bana dua et,nasıl bir yaşam koçu olurmuşum diye düşün : Poliphin

%45 özüt var. Şampuanların zaten yarıdan fazlası su,bu susuz.

Ben sadece bir kere acaba dondurulmuş künefe var mıdır diye girmiştim oraya, başka yerlerde yok da :D

Mobil'den yazmak eziyet yav, pc'ye geçtim :D

Abi çağdaş'ta da olması lazım, almanca yazıyor üstünde ama kesinlikle tavsiye etmem çok kötü tadı. :D

Tam yerini hatırlamıyorum hani galeria vardı ya eskiden, oranın biraz ilerisinde bir peynirci oraya git; künefelik peynir iste bir de kadayıf al kendin yap abi tarifini verebilirim. Yemin ediyorum çoğu kebapçınınkinden güzel oluyor.

Mobil'den yazmak eziyet yav, pc'ye geçtim :D

Abi çağdaş'ta da olması lazım, almanca yazıyor üstünde ama kesinlikle tavsiye etmem çok kötü tadı. :D

Tam yerini hatırlamıyorum hani galeria vardı ya eskiden, oranın biraz ilerisinde bir peynirci oraya git; künefelik peynir iste bir de kadayıf al kendin yap abi tarifini verebilirim. Yemin ediyorum çoğu kebapçınınkinden güzel oluyor.

Teklifim senin için de geçerli Mehmet abi. Etlikte urfalı hoca :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt