- 14 Haziran 2009
- 29.779
- 14.757
- 2.868
;( ;( ;( ;(Düzenlenecek mi acaba yetmişaltı,
Güzel haberler gelecek yaparken biz kahvaltı,
Bir de bakmışız listedeki şarkılar tam bir kafa sallantı,
İşte o zaman kazanacak porsuk takımı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
;( ;( ;( ;(Düzenlenecek mi acaba yetmişaltı,
Düzenlenecek mi acaba yetmişaltı,
Sen niye inatla benle ikili diyaloga girmiyorsun, Arda abi oraya 76 yi acsam mi demis hala Ermana yaziyorsun, bizi sevmiyorsan soyle bilelim.
Oğlum konuda kalanların tamamı 30+, yaşlandıkça uyku ihtiyacının azaldığı olayı gerçek galiba![]()
Bu sahin in mantisi nasil ?
Bu sahin in mantisi nasil ?
Öyle market mantısı alıp n' apacaksın yav, harika ev yemekleri yapan yerler var, oralardan al bence, daha lezzetli.
Sen ferayenin mutfagindan cakiyorsun tabi abi, burada yok ki varsa da ben bilmiyorum
Yasamkente bim acildiginda gidip bir baktim, noluyor diye neyse sampuan aldim, les gibi kokuyordu sonra bir daha gitmedim. Sampuan kotu kokar mi arkadasBen burada yufkacı buldum ondan alıyorum. BİM'deki mantılar iyiydi ama bak.
Yasamkente bim acildiginda gidip bir baktim, noluyor diye neyse sampuan aldim, les gibi kokuyordu sonra bir daha gitmedim. Sampuan kotu kokar mi arkadas![]()
Sana bir şampuan markası vereyim Mehmetçim, yine yat kalk bana dua et,nasıl bir yaşam koçu olurmuşum diye düşün : PoliphinYasamkente bim acildiginda gidip bir baktim, noluyor diye neyse sampuan aldim, les gibi kokuyordu sonra bir daha gitmedim. Sampuan kotu kokar mi arkadas![]()
Ben sadece bir kere acaba dondurulmuş künefe var mıdır diye girmiştim oraya, başka yerlerde yok da![]()
Dondurulmuş künefe yenir mi be abi![]()
Hemde nasıl yenilir biliyonmu yeminlen acliktan olcem ?Dondurulmuş künefe yenir mi be abi![]()
Gece yarısı canın çekerse derin dondurucudan çıkartılıp fıstık gibi yenir![]()
Ben sadece bir kere acaba dondurulmuş künefe var mıdır diye girmiştim oraya, başka yerlerde yok da![]()
Mobil'den yazmak eziyet yav, pc'ye geçtim
Abi çağdaş'ta da olması lazım, almanca yazıyor üstünde ama kesinlikle tavsiye etmem çok kötü tadı.
Tam yerini hatırlamıyorum hani galeria vardı ya eskiden, oranın biraz ilerisinde bir peynirci oraya git; künefelik peynir iste bir de kadayıf al kendin yap abi tarifini verebilirim. Yemin ediyorum çoğu kebapçınınkinden güzel oluyor.