GSCimbom "Şampiyonlar Şampiyonu" Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Uğur Kaya!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ne demek şimdi? :38573: Neye kime ılık diyorsun sen bakayım bir daha alalım onu? :H Queen - We Are The Champions parçası ile şeytanın bacağını kırıp ilk ESC şampiyonluğunu yaşayan adam mı diyor bunu? :D Şampiyon olduktan sonra sek sek sekerek mahmure modunda sekiyordun burada kardeşim ne çabuk unuttun :D Queen şampiyonluğundan önce Freddy dediğin zaman aklına aşağıdaki eleman gelen Aslan bey kardeşim rockçılara laf sokuyor gör de inanma :asd22:

3516858-freddy-freddy-krueger-33746737-500-614.jpg

Hayırdır inşallah :asd22:
Açtım Freddy izliyorum anasını satem,kar da hafiften atıyor oh :D Bundan da nasiplendim :D

Son düzenleme:
Sen de filmlerin dizilerin arasından çıkamadın bir türlü :D Ultracılar gelmiş forumu basmış Ayberk kardeşim ortalarda yok :D

Kim bastı forumu ? Mani yazasım geldi :D Bugün fena lokum bastım mideye Erman,üzerimde nedense bir ağırlık var,Köyden İndim Şehire'deki üzerindeki altınlarla yürüyemeyen Zeki Alasya gibiyim (nasıl bir tanım bu yahu) :D

Kim bastı forumu ? Mani yazasım geldi :D Bugün fena lokum bastım mideye Erman,üzerimde nedense bir ağırlık var,Köyden İndim Şehire'deki üzerindeki altınlarla yürüyemeyen Zeki Alasya gibiyim (nasıl bir tanım bu yahu) :D
Neyse kardeşim sen film izlemeye devam et :D Hepimiz için en hayırlısı bu olacak sanırım :asd22:

Bence 76 düzenlensin,şahsi fikrim,ben de katılırım hem iyi olur, kendi kanaatim ama yanlış anlaşılmazsa sevinirim, bence kesin düzenlenmeli.

Bir gecede 2 yarışma yapıp tarihe mi geçsem lan :D Açsam mı 76. yarışmanın kayıtlarını şimdi :D

Bu chips masterne ayak, iyi mi?

Neyse kardeşim sen film izlemeye devam et :D Hepimiz için en hayırlısı bu olacak sanırım :asd22:
Düzenlenecek mi acaba yetmişaltı,
Güzel haberler gelecek yaparken biz kahvaltı,
Bir de bakmışız listedeki şarkılar tam bir kafa sallantı,
İşte o zaman kazanacak porsuk takımı.

Düzenlenecek mi acaba yetmişaltı,
Güzel haberler gelecek yaparken biz kahvaltı,
Bir de bakmışız listedeki şarkılar tam bir kafa sallantı,
İşte o zaman kazanacak porsuk takımı.
Sen niye inatla benle ikili diyaloga girmiyorsun, Arda abi oraya 76 yi acsam mi demis hala Ermana yaziyorsun, bizi sevmiyorsan soyle bilelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt