- 26 Eylül 2010
- 11.290
- 5
- 1.053
Hani kar yağacaktı ? Deli gibi yağmur yağıyor.
Adam yağmuru bile beyaz olmadığı için lanetledi. Hava hareketlerinde bile tarafını belli ediyor. İlla beyaz olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hani kar yağacaktı ? Deli gibi yağmur yağıyor.
IP' mi nasıl aldın acaba ?
Ayrıca o mesajdaki alınıtyı silersen sevinirim, orjinalini siliyorum şimdi Safranbolu'lu biri vardır ayıp olmasın.
@Mehmet Arslaner postumdan ne istiyorsun kardeşim? :asd22:
Ayıptır sorması nereye giderken Safranbolu' dan geçiliyor?![]()
Bence yılın mesajına aday gösterebilmek açısından o alıntı durmalıydı :asd22: Koskoca Safranbolu'yu hela yaptı la adamSadece fikri hakları şahsıma ait olan bölümü sildim, sizin mesajınız olduğu gibi duruyor![]()
Ayıptır sorması nereye giderken Safranbolu' dan geçiliyor?![]()
Yanlış hatırlamıyorsam kuzenimin Amasra'da ki yemin törenine giderken uğramıştım.
Yanlış hatırlamıyorsam kuzenimin Amasra'da ki yemin törenine giderken uğramıştım.
Amasra' ya giderken ne Safranbolu' su yavOradan da mı gidiliyor. Ben hep Yeniçağa - Devrek - Bartın üzeri gidiyorum
Ben de Ekim ayında oradaydım3-4 günlük bir tatildi diyeyim. Güzel mekandı ben beğendim
Her tarafı tarih kokan doğal bir yer
Lokumu ayrı güzel tabi :asd22:
Amasra' ya giderken ne Safranbolu' su yavOradan da mı gidiliyor. Ben hep Yeniçağa - Devrek - Bartın üzeri gidiyorum
Ağabey sen doğru yoldan gidiyorsun. Bu adam Allah bilir oralar elitizmine uymadığı için helikopterle geçmiştir.
Valla ben öyle hatırlıyorum, yeniçağa falan hiç duymadım.
Amasra'ya topu topu 1 kere gittim, onda da arabayı ben sürmedim ne desem yalan olacak şimdi
Unutmazsam sorarım yarın,birlikte gittiğim şahsiyete![]()
Baktım şimdi, Safranbolu' dan gidiliyormuş, tabi Rize üzeri gidersen![]()
![]()
Sarımtrak fransız o kardeşim bu yüzden Unesco Dünya Mirası falan umrunda olmaz adamın :asd22: Rastlaşsak iyi olurdu elbetBazı Beyaz Türklerimiz beğenmez ama Unesco Dünya Mirası diyelim ErmancımRastlaşsaydık Kabe'de tavafta döner gibi dönerek yer dururduk lokum
![]()