GSCimbom "Şampiyonlar Şampiyonu" Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Uğur Kaya!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yuhh :D Beyaz Türk değil artık sarımtrak fransız diyelim bu arkadaşa :asd22:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ayıptır sorması nereye giderken Safranbolu' dan geçiliyor? :D

O değil iyi geyik döndü ha :D

Wok tava nelere kadirmiş. :D

Ayıptır sorması nereye giderken Safranbolu' dan geçiliyor? :D

Ağabey transit geçiş,bavul ticareti yapanları bilmem tabii; Ankara'da işim vardı bitti, birader burada çalışıyor diye uğradım ben de. Lokumla bir alakası yok tamamen maneviyat :D

Foruma yeni üye olmuş biri Mehmet'i şöyle algılayabilir :D

Valla-ben-s%C3%BCperim-i%C5%9Fte.jpg

Amasra' ya giderken ne Safranbolu' su yav :D Oradan da mı gidiliyor. Ben hep Yeniçağa - Devrek - Bartın üzeri gidiyorum

Ağabey sen doğru yoldan gidiyorsun. Bu adam Allah bilir oralar elitizmine uymadığı için helikopterle geçmiştir.

Ben de Ekim ayında oradaydım :D 3-4 günlük bir tatildi diyeyim. Güzel mekandı ben beğendim :D Her tarafı tarih kokan doğal bir yer :D Lokumu ayrı güzel tabi :asd22:

Bazı Beyaz Türklerimiz beğenmez ama Unesco Dünya Mirası diyelim Ermancım :D Rastlaşsaydık Kabe'de tavafta döner gibi dönerek yer dururduk lokum :D

Amasra' ya giderken ne Safranbolu' su yav :D Oradan da mı gidiliyor. Ben hep Yeniçağa - Devrek - Bartın üzeri gidiyorum

Valla ben öyle hatırlıyorum, yeniçağa falan hiç duymadım. :D

Amasra'ya topu topu 1 kere gittim, onda da arabayı ben sürmedim ne desem yalan olacak şimdi :D

Unutmazsam sorarım yarın,birlikte gittiğim şahsiyete :D

Ağabey sen doğru yoldan gidiyorsun. Bu adam Allah bilir oralar elitizmine uymadığı için helikopterle geçmiştir.

Valla ben öyle hatırlıyorum, yeniçağa falan hiç duymadım. :D

Amasra'ya topu topu 1 kere gittim, onda da arabayı ben sürmedim ne desem yalan olacak şimdi :D

Unutmazsam sorarım yarın,birlikte gittiğim şahsiyete :D

Baktım şimdi, Safranbolu' dan gidiliyormuş, tabi Rize üzeri gidersen :D :D

Bu son mesajla Arda ağabey Mehmet'i bildiğin gömdü yahu. Gözümden yaş geldi :D :D

Bazı Beyaz Türklerimiz beğenmez ama Unesco Dünya Mirası diyelim Ermancım :D Rastlaşsaydık Kabe'de tavafta döner gibi dönerek yer dururduk lokum :D
Sarımtrak fransız o kardeşim bu yüzden Unesco Dünya Mirası falan umrunda olmaz adamın :asd22: Rastlaşsak iyi olurdu elbet :D Tepede bir yerde bir müze vardı ismini unuttum harikaydı çok beğenmiştim. Hatta müze binasının yanında Nizamiye girişi vardı :D Bir de mağarayı hatırlarım ama ismini gene hatırlayamadım :38573:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt